Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za jełop usunął temat o Michale Wiśniewskim??

Polecane posty

Gość gość

Był tu taki fajny temat o jego zareczynach, jakim prawem go usunęliście??

Gość gość

Santi: Pamiętam ciebie z gejowskich klubów w Łodzi i zapytam wprost, czy jesteś jednym z nas?

Wiśniewski: Ja nigdy tego nie ukrywałem. Taka była moja droga i takie doświadczenia.

Santi: No dobrze, ale pojawia się w takim razie dysonans. Z jednej strony ludzie pamiętają ciebie z klubów gejowskich, a z drugiej kojarzą z gazet z żoną, dzieckiem na ręku, inaczej mówiąc jako wzorzec heteroseksualnego mężczyzny.

Wiśniewski: Myślę, że moja homoseksualna przeszłość wynikała przede wszystkim z tego, że nie mogłem znaleźć tego, czego szukałem. Byłem kiedyś z facetem, gdyż najwyraźniej nie dostałem miłości od kobiety.

Santi: Mało który polski znany artysta przyznaje się otwarcie do homoseksualizmu. Jak myślisz dlaczego tak jest?

Wiśniewski: Może się czegoś obawiają? Powiem ci tak, kiedyś zapytał mnie o "to" Piotr Najsztub w pierwszym wywiadzie po Opolu lub nawet przed Opolem. Odpowiedziałem mu po prostu tak: "Miałem facetów. Było, minęło."

Antarex: Czy próbowałeś z facetem stworzyć coś trwałego?

Wiśniewski: Gwarantuję ci, były takie próby. Bardzo się starałem.

A teraz się wypiera, jëbaniutki. 

4 minuty temu, Poetka napisał:

Czy jeśli zgłoszę w urzędzie, że ojcem mojego dziecka jest Michał Wiśniewski z Ich Troje, to będzie on automatycznie musiał płacić na nas alimenty?

Ja bym próbowała, może akurat XD a na serio, z czego niby 😂 A i wątek złoto 🤣