Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pionek machiny

Kuurwa jak nienawidze rano wstawać, niech to hooj

Polecane posty

Gość pionek machiny

tak ludzi dobija system, łamiąc prawa natury co do snu, potem choroby itp

Gość kuurwa

też pîerdole ranne pobudki

Gość Spostrzegawcza

Pomimo twojego roszczeniowego tonu niestety muszę się z tobą zgodzić. Nienaturalne jest wstawanie po nocach. Ja jestem typowa sowa a wstawać muszę o 4.30. Po roku takiej ingerencji w naturę mam juz wieczne problemy z zoladkiem, zaparcia, mam mniej energii i entuzjazmu. Z tego powodu (i nie tylko) szukam pracy, do której będę mogła wstawać chociażby o 5.30-6. Niby niewielka roznica a jednak jest. Wiem, bo do poprzedniej pracy wstawalam o 5.45. Nie ma co niszczyć sobie zdrowia dla cudzego majątku. 

Gość Yohanna

To trzeba zmienić pracę ja śpię do 16 a mam prace od 18. Kończę w nocy, cisza spokój. System się nie zmieni dla nas niestety. 

Gość Qqqqqqq

Dokladnie. Zapier/dalasz jak glupi/a, zarabiasz grosze a jakis smiec siedzacy na ...zie, nic nie robi i zarabia kilka razy wiecej. Lepiej zdechnac z glodu szybko niz dawac sie tak wykorzystywac. A najlepsi sa ci ktorzy za np granie w pilke zarabiaja miliony tygodniowo. Co za glupie ku/rwy pozwalaja na cos takiego... Zaluje ze jestem jednym z was i nie moge sie doczekac konca tej meczarni.

Gość Qqqqqqq

Dokladnie. Zapier/dalasz jak glupi/a, zarabiasz grosze a jakis smiec siedzacy na piz/dzie, nic nie robi i zarabia kilka razy wiecej. Lepiej zdechnac z glodu szybko niz dawac sie tak wykorzystywac. A najlepsi sa ci ktorzy za np granie w pilke zarabiaja miliony tygodniowo. Co za glupie ku/rwy pozwalaja na cos takiego... Zaluje ze jestem jednym z was i nie moge sie doczekac konca tej meczarni.

Gość QQQQQQQ

zapomnialem ze to wina przyglupich kibicow ktorzy placa za ogladanie tych biegajacych tepakow na zywo, dra te ryje i ciesza sie chu/j wie z czego, i tak przeciez nie maja nawet grosza z tego, wrecz przeciwnie. miliardy zmarnowanych pieniadzy na takie glupoty. ludzie to takie glupie ku/rwy ze brak slow na nich. a najlepsi sa ci kibole co sie bija miedzy soba za klub (a nawet potrafia zabic) buhahahha to juz w ogole ciezko opisac jak oni maja nasrane w baniach