Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc.

37lat i nigdy niemialam faceta.

Polecane posty

Gość gosc.

Bo gdy mialam 20lat to jeden mi sie nie podobal ,drugi ze sie nie zakochal i glupie ...ie facetow, ze kobieta musi byc dziewica .Gorszej bzdury nie slyszalam ,przecie w gacie mi zaden chlop nie zaglada, jak sie z kims poznaje. Wiec dziewictwo stracilam z byle kim i seks uprawialam z byle kim ,bo wiedzialam ze zawsze bede sama ,w dodatku wpadlam w ostra depresje.

Gość sukkces

autorka sukces tysiąclecia, uczcie się na jej błędach małolaty

Gość gość
10 godzin temu, Gość gosc. napisał:

Bo gdy mialam 20lat to jeden mi sie nie podobal ,drugi ze sie nie zakochal i glupie ...ie facetow, ze kobieta musi byc dziewica .Gorszej bzdury nie slyszalam ,przecie w gacie mi zaden chlop nie zaglada, jak sie z kims poznaje. Wiec dziewictwo stracilam z byle kim i seks uprawialam z byle kim ,bo wiedzialam ze zawsze bede sama ,w dodatku wpadlam w ostra depresje.

Za późno jeszcze nie jest żeby mieć na poważnie takiego 40+ lub chociażby 45+. A już taki dziadek 50+ na pewno by chciał.

Gość Gość
19 minut temu, Gość gość napisał:

Za późno jeszcze nie jest żeby mieć na poważnie takiego 40+ lub chociażby 45+. A już taki dziadek 50+ na pewno by chciał.

Jakbym miała 37 lat to bym w zyciu nie chciala faceta 50+.  Za stary.Już lepiej samej 

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jakbym miała 37 lat to bym w zyciu nie chciala faceta 50+.  Za stary.Już lepiej samej 

Jak będziesz miała to zmienisz zdanie 😉 

Gość Onsam

Ok, oprocz tego, ze przyznajesz sie ze robilas to z byle kim przed publicznoscia. Brawo. Lepiej bylo napisac z dobrym kolegą. Ja tez nie bylem z nikim i wiekowo ma 6 wiecej. Jesli jestes tu po to aby nie tylko narzekac to mozna tu sie dogadac i poznac. Mozesz wyslac priv na Mariusz4. Po 17 tej bede i odpowiem.

Gość Stary prawiczek

Nigdy nie związałbym się z kobietą, która rozpoczęła życie seksualne z byle kim. Sam wolę zdechnąć jako pravik niż przespać się z jakąś obcą babą bez uczucia.

Gość Onsam

Nigdy nie związałbym się z kobietą, która rozpoczęła życie seksualne z byle kim. Sam wolę zdechnąć jako pravik niż przespać się z jakąś obcą babą bez uczucia.

Właśnie, to może świadczyć, że sama uważa się za byle kogo. Jak by ją obchodziło i nie chciała być sama to by mi odpisała. Pierwsze słyszę z ust kobiety.

Gość dziewczyna

Czyli problemem są twoje wymagania?

Gość 50+

to gnij sama głupia babo

Gość Oii

to gnij sama głupia babo

No przystojny 40 latek, zaradny raczej nie będzie chodził za 30-paro latka i to jest jedyny powód, dlaczego większość 30 po rozstaniu jest samotna. Smutna prawda. Znacie jakąś 20 paro latke bez faceta? Ja raczej nie, chyba że z wyboru. 

Gość gosc

to gnij sama głupia babo

Niekazdy ma szczescie w wieku 20lat ,by kogos poznac, a w ogole mozna poznac ale nie-moja wina ,ze zaden sie nie zakochiwal, bo to od dziewictwa niezalezy.

Gość gosc

to gnij sama głupia babo

No to dlaczego faceci chodza na prostytutki i to tez sa obce babsztyle.

Gość gosc

Ok, oprocz tego, ze przyznajesz sie ze robilas to z byle kim przed publicznoscia. Brawo. Lepiej bylo napisac z dobrym kolegą. Ja tez nie bylem z nikim i wiekowo ma 6 wiecej. Jesli jestes tu po to aby nie tylko narzekac to mozna tu sie dogadac i poznac. Mozesz wyslac priv na Mariusz4. Po 17 tej bede i odpowiem.

Nie narzekam ale chcialam popisac czy tez ktos jest sam od zawsze tak jak ja bo przelotne znajomosci z facetem sie nie licza.

Gość gosc

Z dziadkiem nie pojde do lozka choc trafil mi sie 22lata starszy dziad.

Gość gosc

I takiego 40 plus tez trafilam po rozwodzie, z bachorami ,a po co mam brac jak ja jestem panna i slub mi sie nalezy, jak kazdej pannie .Pomimo ze przelecona jestem ,ale mam to w dupie, wszystkie sie bzykaja i brzuchy nawet do slubu maja.

Gość ooo

oć, ja nie jestem przelecony poka co i jak

Gość gość gość

ona mentalnie czuje sie na mlodsza wiec wyluzuj majty

Gość jabłeczna

to gnij sama głupia babo

oj tam,niektorzy 40 letni szukaja 20stki tez nie chca starszej,a w swoim wieku lub kilka lat mlodszej to juz wgl. Ona ma prawo wymagac co do wieku,tak jak i wy. Nie oburzaj sie tylko dlatego ze nie ma preferencji wiekowej jakiej oczekiwales

Gość Gosc

Co za strata dla tych kobiet.

Pomimo ze przelecona jestem

W te i nazad ? 🤣. To chyba jakieś prowo heh.

Gość KLAUN96

Do autorki: Nie jestes jeszcze stara...Moze probuj kogos poznac? Jesli chodzi o portale inter. to tylko płatne...Ja jestem sama od prawie 4rech lat. Mam prawie 24lata...

Gość gosc

Do autorki: Nie jestes jeszcze stara...Moze probuj kogos poznac? Jesli chodzi o portale inter. to tylko płatne...Ja jestem sama od prawie 4rech lat. Mam prawie 24lata...

W dupie mam portale tam co drugi szuka na seks.

Gość Gosc

tutaj ci tylko nawrzucaja bo takie stereotypowe gnojki, ja bym ci polecila tak (a zrobisz jak chcesz bo jestes dojrzalsza ode mnie kobieta i ci tu jakas mlodsza siksa radzi):

- popracowac nad atrakcyjnoscia, tzn leczyc depresje, miec hobby, ciekawe rzecczy do powiedzenia, cwiczyc, zmienic cos w wygladzie na plus 

- spotykac ludzi, np.zajecia taneczne, wolontariat - poznawac ludzi na zywo a nie gnojkow w internecie

Gość ech

To szukaj tych co drugich, którzy chcą związku.