Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim

Mama ma do mnie pretensje, że nie mam chłopaka

Polecane posty

Gość anonim

Mówi, że sąsiadka z naprzeciwka dwa lata młodsza ma już chłopaka ponad dwa lata, a ja nie mam nikogo... Koncze w tym roku 22 lata, ale czuje, ze sie boje zwiazku, boje sie odrzucenia, ze nie poradze sobie w takiej relacji

Gość Gosc

Mówi, że sąsiadka z naprzeciwka dwa lata młodsza ma już chłopaka ponad dwa lata, a ja nie mam nikogo... Koncze w tym roku 22 lata, ale czuje, ze sie boje zwiazku, boje sie odrzucenia, ze nie poradze sobie w takiej relacji

Twoja mama jest jakaś nienormalna, za przeproszeniem.

Gość dasdasd

do mnie nigdy rodzice nie mieli pretensji, mężczyzny, natomiast ciotka tak, inna pytała z 2 razy po co mam to na dole, druga "wiesz co twoi rowiesnicy w tym wieku robią (22 miałem), i taka starsza baba pracująca obok przepytywała mnie z życia porównując do swojego syna ale zamilkłem, widocznie jestem przegrywem

Gość Gość

Czemu słuchasz jakiś p.o.p.i.e.r.d.o.l.e.ń.c.ó.w ?Sama nie wiesz co jest dla Ciebie najlepsze?Ja mam 32 lata i nie mam dziewczyny.Kupiłem rok temu mieszkanie wyprowadziłem sie od starych i mam gdzieś ich durne rady.Bo chcieli by mieć synową !!!I tylko słysze to p..olenie o synowej.Ja byłem w 2 związkach i nie widze się jako chłopak mąż, ojciec !!!Gejem nie jestem jakby ktoś chciał mi przypiąć łatke pedała.

Gość Mati

Ja mam 25 lat i nie mam dziewczyny jak chcesz to możemy się lepiej poznać

Gość Mati

Ja mam 25 lat i nie mam dziewczyny jak chcesz to możemy się lepiej poznać

Gość Pati

Myślę, że Twoja mama nie powinna tak do Ciebie mówić. Ale to, że boisz się związku świadczy o jakichś problemach, można nie mieć ochoty na związek, relacje, ale strach dobry nie jest. Powinnaś bardziej uwierzyć w siebie, zadbać o swoją samoocenę, zajmować się różnymi rzeczami, a odpowiedni bez presji do Ciebie przyjdzie. I przede wszystkim - nie porównuj się i nie słuchaj takich porównań. Jesteś sobą, a nie swoją sąsiadką.

Gość Pati

Myślę, że Twoja mama nie powinna tak do Ciebie mówić. Ale to, że boisz się związku świadczy o jakichś problemach, można nie mieć ochoty na związek, relacje, ale strach dobry nie jest. Powinnaś bardziej uwierzyć w siebie, zadbać o swoją samoocenę, zajmować się różnymi rzeczami, a odpowiedni bez presji do Ciebie przyjdzie. I przede wszystkim - nie porównuj się i nie słuchaj takich porównań. Jesteś sobą, a nie swoją sąsiadką.

Gość Login

Ja mam 25 i tak samo na rodzinnych spotkaniach pytania jakieś glupkowate. Czemu nie masz dziewczyny. Albo "Ja w twoim wieku to...". Albo czy pedziem nie jestem przypadkiem. Nie przejmuję się tym w ogóle. Nie daj nikomu sterować twoim życiem. 

Gość Gość

Źle do tego podchodzisz. Dlaczego od razu ktoś ma cię odrzucać? Odrzuci cię, jak będziesz robić wszystko, by tak się stało. A jeśliby nawet odrzucił, to co się stało? Niech się za przeproszeniem wali. Nie był dla ciebie. Ale z twego postu zrozumiałam, że w ogóle nie jesteś zainteresowana mężczyznami.  Ktos ci zrobił krzywdę, ze tak się boisz na wszelki wypadek? Zaczynasz od rozmowy, zwykłej znajomości, potem zażylość i przyjaźń. Wszystko się dzieje w niewymuszonym tempie, powoli.