Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka

Zakochany mąż ale nie we mnie

Polecane posty

Gość anka

była zdrada-oszukiwanie , pózniej się dowiedziałam , błagał przepraszał , był spokój , 

a teraz parę dni temu się dowiedziałam że znowu gadali w pracy , i te słowa do niej " zalezy mi na dzieciach wiesz nie na niej " po co kłamie że mnie kocha?

ona mju kazała wyjść pokoju a on do niej że cięzko mu było zawsze wyjść nawet teraz i że może kiedyś się spotkają jeszcze... 

a najgorsze kiedy ona go spytała czy zalezy mu to on do niej że nie ma dnia żeby o niej myślal...

po co ze mną jest ? po co udaje ?

może to ją kłamał? 

jak tak można ?

mam taki mętlik w głowie

Gość Gość

była zdrada-oszukiwanie , pózniej się dowiedziałam , błagał przepraszał , był spokój , 

a teraz parę dni temu się dowiedziałam że znowu gadali w pracy , i te słowa do niej " zalezy mi na dzieciach wiesz nie na niej " po co kłamie że mnie kocha?

ona mju kazała wyjść pokoju a on do niej że cięzko mu było zawsze wyjść nawet teraz i że może kiedyś się spotkają jeszcze... 

a najgorsze kiedy ona go spytała czy zalezy mu to on do niej że nie ma dnia żeby o niej myślal...

może to ją kłamał? 

jak tak można ?

mam taki mętlik w głowie

Porozmawiaj z Nim, takie sytuacje należy wyjaśniać, albo w jedną albo w drugą stronę, jesteś z facetem który Cię zdradził?: Masakra.

Gość ANKA

Porozmawiaj z Nim, takie sytuacje należy wyjaśniać, albo w jedną albo w drugą stronę, jesteś z facetem który Cię zdradził?: Masakra.

jestem , bo nie spał z nią były tylko pocałunki , spotkania , ale nie kochali się , ja go kocham , on błagał wybaczał a teraz co ?

znowu z nią gada?

co on od niej chce?

Gość Gość

Anka tu chyba trolluje bo to już któryś z kolei temat o tej sytuacji i w każdym dostałam fajne rady....a jak widać dalej stoi w miejscu. 

Gość Luizka

Cóż za pytanie?Jest z Tobą bo ma wygodnie.Uprane ,uprasowane,posprzątane,ugotowane.

Gość gość

tylko zimne pocałunki, nie ma w nim miłości

Gość Aaa

może to ją kłamał? 

jak tak można ?

mam taki mętlik w głowie

Aleś ty głupia! Jak można siedzieć z facetem który Cię zdradził? Jeszcze masz jakieś wątpliwości?