Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna

Facet conajmniej dziwny

Polecane posty

Gość Justyna

Znamy się od kilku miesięcy, poznaliśmy się przez znajomych, można powiedzieć, że z widzenia znaliśmy się już długo wcześniej. 

Od października zaczęliśmy smsować, było kilka spotkań, telefony, kolacja i dwa razy spacer. Zapewne byłoby tego więcej, ale on nigdy nie ma czasu, jesteśmy umówieni na konkretny dzień i godzinę, a rano mam od niego smsa lub telefon, że jednak dzisiaj nie da rady się wyrobić i obiecuje, że dnia kolejnego się zobaczymy i tak stale. Dziś było identycznie, mieliśmy pojechać poza miasto, wczoraj poinformawał mnie że niestety się jemu to nie uda. 

Nie opowiada mi nawet o tym czym się zajmuje, większość wiem od wspólnych znajomych. On jest bardzo skryty i jakby ostrożny... Jest 3 lata po rozwodzie, od tamtego czasu nie miał kobiety, z tą żoną dzieci nie mieli ,a facet naprawdę przystojny, zamożny, bardzo inteligentny. Nigdy na spotkanie nie przyjeżdża autem, zawsze taryfą, choć oboje nie pijemy alkoholu, gdy proponuje po spotkaniu odwiezienie do domu, nigdy się nie zgadza. 

Bardzo ciężko mi go rozszyfrować, znajomi mowią że to po prostu taki typ człowieka, ale ja już powoli tracę cierpliwość! 

Spotkała się któraś z podobnym przypadkiem? Co radzicie?

Gość gość

tak, do mnie Kuba na rowerze przyjechał

Gość gość

tak, do mnie Kuba na rowerze przyjechał