malutkacandy 0 Napisano Luty 3, 2020 Witam czy ktos w ostatnim czasie korzystal z tabletek poronnych ze stron tkaich jak womenonweb lub girlnneed i moze sie wypowiedziec?a hejt i mądrosci zyciowe ze jak mozna robic takie rzeczy dziekuje. ciekawa tez jestem jak u was poszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzozowskaja 0 Napisano Maj 19, 2022 ja już dwukrotnie korzystałam z bezpiecznewyjscie.eu i zawsze wszystko było Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AspurDickars 0 Napisano Maj 20, 2022 Mam te tabletki i całkiem zsutowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Maj 25, 2022 przez neta bym nie ufała, pewnie zdzierstwo, od wpadki mocno się kontroluje i diafragmę caye mam zawsze przy sobie jak jest możliwość że będzie seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skjdhfsjk 0 Napisano 5 Czerwiec Dziewczyny posiadam popularne tabletek do przywracania cylku miesiaczkowego ktore sama stosowałam bedac w 9tyg ciazy i ktore bardzo mi pomogły. Zaleta tych tabletek jest to ze możesz je stosowac dyskretmie w domu bez nadzoru lekarza. Jesli jest ktos w trudnej sytuacji to chetne odsprzedam oraz podziele sie doświadczeniem doswiadczeniem z mojej kuracji i pokieruje Cie w dniu zabiegu tak aby kuracja zakonczyła sie powodzeniem. Kontakt 502427780. Zainteresowanym osoba wysle zdjecie tabletek z aktualna data oraz paragonem zakupu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oszust uwaga 1 Napisano 9 Czerwiec UWAGA OSZUST. Przestrzegam wszystkim przed zamawianiem tabletek pod numerem 506569372, 576444974, 576094074, 514482839, 533141847 Ten oszust sie oglasza na wiekszosci forach i w ten sam sposob oszukuje ludzi czasem podaja sie za lekarza czasem ze jest z jakiejs orgamizacja pomagajacej kobieta ale nie dajcie sie na to nabrac bo to złodziej i oszust ktory okradnie was z pieniedzy wysle wam witaminki w woreczku a pozniej zablokuje wasz numer zebyscie wiecej do niego nie dzwonili. Ten OSZUST działa tak juz od kilkunastu miesiecy i oszukał wiele osob. Sam sobie pisze pozytywne opinie Zawsze proscie sprzedajacego o zdjecie z jakas aktualna data i nie dajcie sie nabrac na aborcje za 200zł bo nikt powazny w takiej cenie tabletek nie sprzeda bo sa dosć trudne do zdobycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariaOLS 0 Napisano 11 Lipiec Dziewczyny jakby któraś potrzebowała to namiar zostawiam na cytotec zaplacilam 350 zeta i przyszły do paczkomatu tel 721068379 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomagamyWaborcji 0 Napisano 12 Listopad Witam serdecznie. Dziewczyny posiadam orginalne tabletki które pozwolą Ci przejść pełna i bezpieczna kuracje przywracania cylku miesiaczkowego dyskretnie w domu bez nadzoru lekarza.Tabletki są w pełni orginalne w orginalnych blistrach aptecznych co jest gwarantem Twojego bezpieczenstwa oraz ich wysokiej skuteczności. Co do ceny zawsze mozemy sie dogadac jestem osoba kompromisową i ugodowa wiec na pewno sie jakos dogadamy Kontakt 512 204 079 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach