malutkacandy 0 Napisano Luty 3, 2020 Witam czy ktos w ostatnim czasie korzystal z tabletek poronnych ze stron tkaich jak womenonweb lub girlnneed i moze sie wypowiedziec?a hejt i mądrosci zyciowe ze jak mozna robic takie rzeczy dziekuje. ciekawa tez jestem jak u was poszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzozowskaja 0 Napisano Maj 19, 2022 ja już dwukrotnie korzystałam z bezpiecznewyjscie.eu i zawsze wszystko było Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AspurDickars 0 Napisano Maj 20, 2022 Mam te tabletki i całkiem zsutowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelina95 0 Napisano Maj 25, 2022 przez neta bym nie ufała, pewnie zdzierstwo, od wpadki mocno się kontroluje i diafragmę caye mam zawsze przy sobie jak jest możliwość że będzie seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oszust uwaga 1 Napisano Czerwiec 9, 2024 UWAGA OSZUST. Przestrzegam wszystkim przed zamawianiem tabletek pod numerem 506569372, 576444974, 576094074, 514482839, 533141847 Ten oszust sie oglasza na wiekszosci forach i w ten sam sposob oszukuje ludzi czasem podaja sie za lekarza czasem ze jest z jakiejs orgamizacja pomagajacej kobieta ale nie dajcie sie na to nabrac bo to złodziej i oszust ktory okradnie was z pieniedzy wysle wam witaminki w woreczku a pozniej zablokuje wasz numer zebyscie wiecej do niego nie dzwonili. Ten OSZUST działa tak juz od kilkunastu miesiecy i oszukał wiele osob. Sam sobie pisze pozytywne opinie Zawsze proscie sprzedajacego o zdjecie z jakas aktualna data i nie dajcie sie nabrac na aborcje za 200zł bo nikt powazny w takiej cenie tabletek nie sprzeda bo sa dosć trudne do zdobycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dariaOLS 0 Napisano Lipiec 11, 2024 Dziewczyny jakby któraś potrzebowała to namiar zostawiam na cytotec zaplacilam 350 zeta i przyszły do paczkomatu tel 721068379 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arthrotec polecam 0 Napisano 6 godzin temu TABLETKI ARTHROTEC ODSPRZEDAM !!!! Posiadam skuteczne tabletki wczesoporonne o nazwie ARTHROTEC. Sa to najskuteczniejsze tabletki przeznaczone do dyskretnej i bezpiecznej kuracji w domu bez nadzoru lekarza. Domowa kuracja zapewni Ci dyskrecje. Leki sa orginalne pochodzenia aptecznego posiadam paragon co jest gwarancja Twojego bezpieczenstwa jak rownież powodzenia zabiegu. UWAGA NA OSZUSTÓW PROŚCIE ZAWSZE SPRZEDAJACEGO O AUTENTYCZNE ZDJECIE TEGO CO WAM OFERUJE PYTAJCIE ZAWSZE W TROSCE O WASZE ZDROWIE O ZRÓGŁO POCHODZENIA TABLETEK ORAZ O PARAGON ZAKUPU KONTAKT 512-204-079 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach