Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek

Dłonie

Polecane posty

Gość Bartek

Dobry wieczór drogie Panie. 😁

Niedługo moja Dziewczyna ma urodziny i kombinuję nad prezentem dla Niej... Wpadłem na pomysł jakiegoś zestawu do pielęgnacji paznokci (ma swoje naturalne o które dba) i szukam i nie znajduję nic. Potem pomyślałem, że w sumie przydałoby się jej coś do pielęgnacji dłoni i paznokci, bo dłonie ma okropnie suche, a paznokcie jak już pisałem. Więc mam prośbę/pytanko(?) 

Jest coś, co mogłybyście mi polecić z kosmetyków regenerująco-pielęgnujących dla Niej? Bo myślę, że będzie to w miarę dobry prezent, chyba... 😅

Firma Eveline słynie z dobrych odżywek i kosmetyków do paznokci. Mają świetne kremy regenerujące do dłoni i odżywki do samych paznokci. Ja ostatnio lubuje się w oliwce Bio tej firmy - świetnie dba o skórki i o płytkę no i ma naturalny skład

Pat and Rub!!! Z niczego się bardziej nie ucieszy niż właśnie kremy nawilżające od tej marki! Są w 100% naturalne i bardzo dobrze działają, więc wypadniesz na wyszukanego i obeznanego w temacie 😉

Na suchą skórę dłoni najlepszy krem to Cremobaza 30% znajdziesz go w aptekach. Ale nie nadaje się na prezent urodzinowy🙂

Kup tak po prostu, bez okazji . Na pewno będzie zadowolona, około 10 zł kosztuje.

Gość Máighréad
Dnia 3.02.2020 o 21:04, Gość Bartek napisał:

Jest coś, co mogłybyście mi polecić z kosmetyków regenerująco-pielęgnujących dla Niej? Bo myślę, że będzie to w miarę dobry prezent, chyba... 😅

Na prezent to za mało. Jednak krem glicerynowo cytrynowy do rąk  jest niezawodny. Np.4 pory roku.