Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z miasta Katowice

Mam 42 lata i jestem bezrobotnym alkoholikiem i recydywistą, ponadto nigdy nie prowadziłem samochodu ani nie widziałem cipki poza ekranem telefonu

Polecane posty

Gość z miasta Katowice

Najgorzej 😫 Potrzebuję szybko jakiegoś wsparcia ludki, bo się targnę 😩

Gość gość

straszna historia :( a teraz ide kosic trawe :D

Gość gość

Nie wierzę żeby 42 letni recydywista nigdy nie prowadził samochodu. W to że nigdy nie widziałeś c.ipki już prędzej jestem w stanie uwierzyć.

Gość gosc

Najgorzej 😫 Potrzebuję szybko jakiegoś wsparcia ludki, bo się targnę 😩

Kotarba a co z audi które kupiłeś we Wrocławiu 😧

Gość

hahah kojarzy mi sie z tym typem

Bezdomny. Bezrobotny. Bez prawa do zasiłku,
42 letni ALKOHOLIK szuka uzależnionej od .....

poza tym
INTELIGETNY, WYSPORTOWANY (mogę-GODZINAMI), NIEPALĄCY, LUBIĄCY WIECZORNE SPACERY i ROZMOWY DO RANA PRZY SWIECACH, WYJĄTKOWY i BARDZO BARDZO BARDZO skromny 🙂

SZUKAM:
Kobiety szczupłej - jak będę szukał SŁONIA to pojadę na SAFARI do AFRYKI.
Kobiety ładnej - POTWORY i SPÓŁKA były dobre tylko ANIMOWANE.
Kobiety młodszej - jak bym szukał starszej napisałbym że chce być ADOPTOWANY.
Kobiety ?? - KOBIETA zaczyna się od SZPILEK, zgrabnych NÓG, ..., ..., i reszta nie powinna być gorsza, jeśli myślisz że liczy się tylko WNĘTRZE to polecam RADIO MARYJA
Kobiety - przy której będę się budził z GŁĘBOKIEGO SNU tylko po to by się przekonać że jest OBOK mnie.

ps.
Jeśli wyślesz zdjęcia CZARNO BIAŁE - na kolorowych jest coś nie tak ??? , a może widać prawdziwy wiek ???
Jeśli wyślesz zdjęcia POZOWANE - rozumiem że bez odpowiedniego ŚWIATŁA, TŁA, POZY i zrobieniu 1000 zdjęć by wybrać kilka nie dało by się na Ciebie patrzeć bez ciar przechodzących po plecach.
Jeśli wyślesz zdjęcia TYLKO TWARZY - szukam DRUGIEJ POŁOWY, a nie zbieram dokumenty do BIURA PODAWCZEGO wydziału EMIGRACYJNEGO.
Jeśli wyślesz zdjęć - oznacza to że nie chciałaś straszyć, wiedząc że to czyn ZAGROŻONY KARĄ OD ROKU DO TRZECH.

Jeśli odpiszesz w JĘZYKU OBCYM - rozumiem że szukasz albo AFRO-AMERYKANINA bo ma DUŻEGO , albo AMERYKANINA bo ma DUŻO, zapewniam że nie brakuje mi ani do jednego ani do drugiego.

Gość gość

hahah kojarzy mi sie z tym typem

Bezdomny. Bezrobotny. Bez prawa do zasiłku,
42 letni ALKOHOLIK szuka uzależnionej od .....

poza tym
INTELIGETNY, WYSPORTOWANY (mogę-GODZINAMI), NIEPALĄCY, LUBIĄCY WIECZORNE SPACERY i ROZMOWY DO RANA PRZY SWIECACH, WYJĄTKOWY i BARDZO BARDZO BARDZO skromny 🙂

SZUKAM:
Kobiety szczupłej - jak będę szukał SŁONIA to pojadę na SAFARI do AFRYKI.
Kobiety ładnej - POTWORY i SPÓŁKA były dobre tylko ANIMOWANE.
Kobiety młodszej - jak bym szukał starszej napisałbym że chce być ADOPTOWANY.
Kobiety ?? - KOBIETA zaczyna się od SZPILEK, zgrabnych NÓG, ..., ..., i reszta nie powinna być gorsza, jeśli myślisz że liczy się tylko WNĘTRZE to polecam RADIO MARYJA
Kobiety - przy której będę się budził z GŁĘBOKIEGO SNU tylko po to by się przekonać że jest OBOK mnie.

ps.
Jeśli wyślesz zdjęcia CZARNO BIAŁE - na kolorowych jest coś nie tak ??? , a może widać prawdziwy wiek ???
Jeśli wyślesz zdjęcia POZOWANE - rozumiem że bez odpowiedniego ŚWIATŁA, TŁA, POZY i zrobieniu 1000 zdjęć by wybrać kilka nie dało by się na Ciebie patrzeć bez ciar przechodzących po plecach.
Jeśli wyślesz zdjęcia TYLKO TWARZY - szukam DRUGIEJ POŁOWY, a nie zbieram dokumenty do BIURA PODAWCZEGO wydziału EMIGRACYJNEGO.
Jeśli wyślesz zdjęć - oznacza to że nie chciałaś straszyć, wiedząc że to czyn ZAGROŻONY KARĄ OD ROKU DO TRZECH.

Jeśli odpiszesz w JĘZYKU OBCYM - rozumiem że szukasz albo AFRO-AMERYKANINA bo ma DUŻEGO , albo AMERYKANINA bo ma DUŻO, zapewniam że nie brakuje mi ani do jednego ani do drugiego.

Idż ty lepiej stara kaleko spać