Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Khhd

Czy w wieku 26 lat można jeszcze kogoś poznać

Polecane posty

Gość Khhd

Czy powinnam juz się pogodzić z tym że będę zawsze sama do końca życia? 

Gość Jeff the killer

Mam 20 lat i żadna mnie nie chce mimo ze ja bym chciał by ktoś mnie w końcu pokochał i zaakceptował mnie 

Gość Kgh

Wolałabym poznać opinię kogoś zdrowego psychicznie

Gość gosc

🤣 dobre 🙂

ja tez mam 26lat, odkad pamietam bylam sama. zainteresowac to nikt sie nie zainteresowal tak sam z siebie.jedynie swatka,albo gdy ja wyszlam z inicjatywa i to tez tylko czasami. Mowi sie trudno. Nigdy mnie nie ciagnelo do zwiazkow, bedzie co bedzie.Mam rodzine, wiec finansowo jest ok, mam pasje,znajomych, nie nudze sie. Mam tez sex uklad z kolega.To nie sa te czasy,ze bycie singlem jest wstydliwe.Sporo osob juz nawet w Polsce, mlodych, zyje sama

Gość gosc

🤣 dobre 🙂

ja tez mam 26lat, odkad pamietam bylam sama. zainteresowac to nikt sie nie zainteresowal tak sam z siebie.jedynie swatka,albo gdy ja wyszlam z inicjatywa i to tez tylko czasami. Mowi sie trudno. Nigdy mnie nie ciagnelo do zwiazkow, bedzie co bedzie.Mam rodzine, wiec finansowo jest ok, mam pasje,znajomych, nie nudze sie. Mam tez sex uklad z kolega.To nie sa te czasy,ze bycie singlem jest wstydliwe.Sporo osob juz nawet w Polsce, mlodych, zyje sama

Gość gosc

"JESZCZE" :D

no gdybyś miała 66 czy 76 lat to sie możesz pytać czy JESZCZE można kogoś poznać, ale mając 26 to ty sobie po prostu kpisz dziewczyno i trollerke urządzasz

młoda siska, całe życie przed nią, a ona sie pyta czy JESZCZE ma szanse kogoś poznać, jakby się juz do grobu kładła no ja pierdziele xD

Gość gosc

🤣 dobre 🙂

za ten seks układ to ty sie bedziesz dziewczyno w piekle smażyć, ale tak żyjcie sobie jakby Boga nie było, żyjcie hasajcie grzesznie, sprawiedliwość was sama dosięgnie...

Gość gosc

zostańcie dziewicami konsekrowanymi jak np. Ingusia 🙂

nie każdy odnajdzie szczęście w małżeństwie, a przy Bogu na pewno będziesz szczęśliwa i będziesz miała z tego satysfakcje że możesz nieść Boże dobro i miłość innym 🙂

www.youtube.com/watch?v=FyGn77MKjlo

Gość kgh

up

Gość Gość

Dobre, naprawdę dobre 👏

Gość Gość

Autorka albo jest trollem albo ma nierówno pod sufitem. 

Gość Gosc

Autorka albo jest trollem albo ma nierówno pod sufitem. 

Tez mam 26 lat, niedługo 27 i tez się boje takich rzeczy bo się na czytałam np. Tutaj ze mam czas do 30 a potem nikt nie będzie mnie chciał,  ale mnie nigdy nikt normalny nie chciał tylko np. Potencjalny gwalcili el albo alkoholik , narkoman na imprezie co gada ze ja go nie rozumiem albo Arab (nic dp nich nie mam ale jakos wole Polaka) to co ja ma zrobić. .....

Gość ooooo

Tez mam 26 lat, niedługo 27 i tez się boje takich rzeczy bo się na czytałam np. Tutaj ze mam czas do 30 a potem nikt nie będzie mnie chciał,  ale mnie nigdy nikt normalny nie chciał tylko np. Potencjalny gwalcili el albo alkoholik , narkoman na imprezie co gada ze ja go nie rozumiem albo Arab (nic dp nich nie mam ale jakos wole Polaka) to co ja ma zrobić. .....

musicie byc nieziemsko brzydkie

Gość kghk

nie jestem trollem, serio mam takie zmartwienia każdy by miał gdyby poczytał tematy na kafe że 20-latki mają większe branie a jak ma sie lat 30 to trzeba położyć się do grobu

Gość Gosc

musicie byc nieziemsko brzydkie

Powodzenie mam ale co z tego jak niedługo nie będę miała bo będę brzydka i stara

Gość Gosc

Powodzenie mam ale co z tego jak niedługo nie będę miała bo będę brzydka i stara

Ciężko mi też się zakochac jak we lbie zakodowane ze wiek wygląd i seks  z 20 latka dla mężczyzn taki ważny a potem będą zdradzać