Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPLIT

Dzień pierwszy.

Polecane posty

Gość SPLIT

a w d..pe z ty wszystkim🤬

Wstałem,i kuźwa znowu to samo.Jak tak pomyśleć to wczoraj był ten sam dzień co dziś.Szukam czy coś się zmieniło.......nie,kompletnie nic, wszystko tak samo.Jeden niekończący się dzień.Na 365 dni w roku,tylko parę pamiętam jako "inne" ,reszta to zamazana plama szarości i to bez alkoholu 🤣

Kawa, potrzebuję kawy 😁po kawie łatwiej mi osiągnąć pozytywa, niestety tylko chwilowego 😒

Mam moralny dyskomfort,tak myślę,bo jak inaczej mam nazwać to ,ze pisze na kafe o tym co robię aktualnie.Ciekawe jak długo zanim mi się znudzi 🤔 "dzień pierwszy" , może być ostatni,sam nie wiem po co to wypackalem na tych stronach.

Wszystko.

Chyba.........

Gość gość

pewnie lubisz powtarzalność, inaczej byś zaangażował kogoś w zapewnianie wam rozrywki 🙂

Gość Niki

Miły dzień się zapowiada.😃

Gość gość

Znajdź sobie kawoszkę i będzie temat do rozkminki na początek, bo chyba kawa nigdy ci się nie znudzi...

Pogadaj z kimś, to przyniesie Ci jakieś nowe informacje chociaż, trochę się oderwiesz od bieżących spraw.

Rutyna jest dobra, pozwala trzymać wszystko w ryzach. Oczywiście mam na myśli takie ramy działania w rzeczach istotnych, reszta mniejszych upchnięta gdzieś pomiędzy.