Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lella

Pragne go a on zobaczyl ze inny dotknal

Polecane posty

Gość Lella

Moich bioder i uwaza ze go odrzucilam i jest zabawka i unika mnie. Co robic? 

Gość Lella

Odepchnelam tego kolesia co mnie zlapal za biodra i nic nie bylo nigdy ale ten moj przystojniak poczul sie odrzucony ze sie staral i mnie nie dotknal i ze wole tamtego. Co teraz? 

Gość gosc

Dziwny, kiedyś wszedłem do sąsiadki a ona rozmawiała przez okno z mężem który kopał ogródek. podniosłem lekko firankę, zdjąłem majtki, rozstawiła nogi, też ją złapałem za biodra ... a ona dalej z nim rozmawiała 😄  Miałem z nią dobrze 😉 Niestety wyjechali do Anglii.

Gość gosc

Dziwny, kiedyś wszedłem do sąsiadki a ona rozmawiała przez okno z mężem który kopał ogródek. podniosłem lekko firankę, zdjąłem majtki, rozstawiła nogi, też ją złapałem za biodra ... a ona dalej z nim rozmawiała 😄  Miałem z nią dobrze 😉 Niestety wyjechali do Anglii.

Gość Lella

Gosciu chcial mnie zdobyc..sila i rzucil sie na mbie a tamten co go kocham i pragne powiedzial iz go zawiodlam. Ale czym? Przeciez to nie ja sie rzucilam i zlapalam go za biodra i nie rozumie ze ja tego nie chcialam. 

Gość gosc

Gosciu chcial mnie zdobyc..sila i rzucil sie na mbie a tamten co go kocham i pragne powiedzial iz go zawiodlam. Ale czym? Przeciez to nie ja sie rzucilam i zlapalam go za biodra i nie rozumie ze ja tego nie chcialam. 

Siłą to cham, moja sąsiadka sama pupą kręciła, okropnie kochliwa była. Ile ma lat twój chłopak?

Gość Gosc

Siłą to cham, moja sąsiadka sama pupą kręciła, okropnie kochliwa była. Ile ma lat twój chłopak?

30+

Bardzo chcialabym go dotknac. Juz nie moge wytrzymac. Trzese sie jak ze mna rozmawia i patrzy mi w oczy. I czekam az dotknie mnie za biodra wlasnie. 

To jeszcze nie moj chlopak...

Gość Gosc

30+

Bardzo chcialabym go dotknac. Juz nie moge wytrzymac. Trzese sie jak ze mna rozmawia i patrzy mi w oczy. I czekam az dotknie mnie za biodra wlasnie. 

To jeszcze nie moj chlopak...

Gość Gość

Znowu jakaś zakompleksiona męska pipcia.

Gość Jjjdj

Widać, że ten temat to fejk. Nawet realnego podszywu nie potraficie sklecić😉. A i pewnie napisane przez jakiegoś zakompleksionego chłopczyka. 

Gość Lella

Widać, że ten temat to fejk. Nawet realnego podszywu nie potraficie sklecić😉. A i pewnie napisane przez jakiegoś zakompleksionego chłopczyka. 

Serio. Bardzo mnie zdziwila jego reakcja bo facet ma piekne rysy twarzy, szczuply, chrupki, jurnie wyglada. Nie rozumiem.