Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdgdh

Czemu były facet odzywa się po długim czasie

Polecane posty

Gość kdgdh

Chce wiedzieć co u mnie 'ot tak'. Do moich koleżanek też po latach zaczeli odzywać się byli po co to robią? ja już o nim dawno zapomniałam.

Gość Gosc

Pewnie nie ma.aktualnie innych opcji i liczy ze zgodzisz się na seks. Olej go. 

Gość Pati

Liczy na seks, oni nie mają innego rozumowania, do mnie też się odzywali, nawet gdy samo zerwał kontakt. Fajnie jest się takim pobawić emocjonalnie w smsach, narobić nadziei na co nie co i zerwać kontakt 

Gość Kobieta

Nie oceniałabym tego tak zero- jedynkowo. Czasami potrzeba czasu aby zrozumieć ile ktoś dla nas znaczy. Jeśli coś do niego czujesz to warto spróbować. Ale Oczywiscie bez seksu. Na seks niech sobie zasłuży zachowaniem. Niech poczeka i udowodni, ze jest wart.o ile jest w miarę przystojny i dobrze zarabia. Bo wtedy ma wybór i wybierając ciebie pokazuje, ze jednak coś tam w środku sie tli. Natomiast jesli to jakiś malo atrakcyjny golodupiec to gon go. Widoczne zadna inna go nie chce to szuka powrotu. Choć to niewyklucza opcji, ze coś się tli ale drastycznie zmniejsza szansę, ze to akurat ten powód. Ja tam kiedyś nawet lubilam dawać druga szansę, po to by udowodnic ze koleś nie był jej wart. 

Gość Gość

Po długim czasie to znaczy ile? 

Gość Gość

Gość Gość