Zmartwiona1107 2 Napisano Luty 23, 2020 Witam 10.02 urodziłam siłami natury około 3 tygodnie trwało krwawienie potem nastąpiła przerwa około tygodnia i znów pojawiło się krwawienie które trwało tydzień, wizytę u lekarza miałam 7.02 który stwierdził że macica super się zagoiła ale nie pytał czy jest miesiączka już i przepisał mi minitabletki anty dla karmiących piersią mimo że karmię na przemian,10 dni przed wizytą 7 tygodni po porodzie kochałam się z mężem, niestety bez zabezpieczenia mąż tylko uważał...i do tej pory nie mam krwawienia czy mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaaaa 0 Napisano Luty 24, 2020 Może lepiej zgłoś się do lekarza, tak będzie najlepiej. Bo my to nie mamy wykształcenia medycznego i bym nie chciała nic Ci doradzać. Najlepsza w tym przypadku będzie właśnie wizyta u ginekologa. JA na szczęście już nie muszę się martwić o to, czy zaszłam w ciążę bo cały czas regularnie przyjmuję tabletki antykoncepcyjne vines. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cx500cx 12 Napisano Luty 27, 2020 A twój mąż tryskał do środka wtedy czy wyjął go? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach