Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Strawberry

Nie lubie ludzi . Jaka praca ?

Polecane posty

Witam . Mam duży problem nie lubię , wręcz nie mogę przebywać gdzie jest kilka osób , nie mówiąc już o większej ilości .. Mój zawód to technik usług kosmetycznych nie pracuję w zawodzie . Nie mam wykształcenia wyższego więc ciężko jest mi znajść pracę , obecnie tkwie drugi rok w tym samym miejscu pracuje jako sprzedawca w markecie .. Codziennie myślę o zwolnieniu , ale co dalej ? Jest ktoś w podobnej sytuacji ? Proszę o rady 😞

Witam . Mam duży problem nie lubię , wręcz nie mogę przebywać gdzie jest kilka osób , nie mówiąc już o większej ilości .. Mój zawód to technik usług kosmetycznych nie pracuję w zawodzie . Nie mam wykształcenia wyższego więc ciężko jest mi znajść pracę , obecnie tkwie drugi rok w tym samym miejscu pracuje jako sprzedawca w markecie .. Codziennie myślę o zwolnieniu , ale co dalej ? Jest ktoś w podobnej sytuacji ? Proszę o rady 😞

To jakaś fobia... zacznij się leczyć.Izolacja od ludzi to droga samotnika.Tego chcesz?

Mam rodzinę , bliskie osoby które kocham i to wystarczy . Ludzi obcych nie toleruje , nie ufam im a przebywanie z nimi jest dla mnie ciężkie 

Od zawsze interesowałam się wszystkim co związane z kosmetykami , wiedziałam że kosmetyczka ma duży kontakt z ludźmi , myślałam że przełamie się miałam praktyki oraz staż i nie dałam rady podałam się 😕

Gość

ludzie to ...e. popieram

polecam wszelkie pokrewne it, programowanie, testowanie, grafika- mozna pracowac home office

archiwizacja danych- tylko ty i polki/oznaczenia

laboratorium, ale do tego trzeba miec wyksztalcenie

sprzatanie- n. biur po godzinach czy pensjonatu po wyjezdzie gosci

copywriting

tlumaczenia