Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mateusz165

Ciągle podniecenie.

Polecane posty

Siemanko, mam taki problem, tzn nie wiem czy to problem ale przestałem się masturbowac, mam dziewczyne i uprawiamy regularnie seks ale lubilem po prostu czasem sobie zwalić, od miesiąca tego nie robię i masakra, mimo że  kochamy się często cały czas mam ochote, obojętnie gdzie jestem, jak widzę jakąś dziewczyne która mnie kręci po prostu mi staje mimo tego że 15 minut temu zrobiłem to dwa razy z dziewczyna, wiem że mam kogoś i może nie powinienem patrzeć w taki sposób na inne ale to silniejsze ode mnie, idąc ulicą widze jakas laske i od razu sztywno w majtkach i najchetniej to bym na nią wskoczył nawet w centrum miasta, wystarczy ze gdzieś zobacze kawalek cycka lub tyłka i od razu mnie to podnieca i mi staje, często sie masturbowalem nawet moge powiedzieć ze codziennie, myslicie że to ma jakis zwiazek z tym ze teraz przestałem to robić? Ogolnie co o tym myśleć?

Wiem, że to nie zdrada, ale jak często robie to sam to znów nie mam później ochoty na seks a znów jak tego nie robię to caly czas mam to w głowie:D