kingaali 0 Napisano Marzec 22, 2020 Odstawiam tabletki, a zostały mi jeszcze 2 pełne opakowania tabletek Harmonet. Szkoda żeby się zmarnowały. Data ważności: maj 2022. Cena 1 opakowania w aptece to 37 zł. Ja sprzedam 1 za 25, a oba za 45. kontakt: Kinga7220@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smerfetkaaaa 0 Napisano Marzec 24, 2020 ja mam zalecone przez mojego ginekologa przyjmowanie tabletek vines, ale nie wiem czy bym się zdecydowała kupować je od kogoś. Chyba jednak bezpieczniej będzie jak normalnie z receptą będę się udawała do apteki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henkanko 0 Napisano Luty 23, 2021 Sprzedam dwa blistry ze zbiorczego opakowania tabletek antykoncepcyjnych Angiletta Data ważnosci do 04/2022 1 blister za 25 zł, dwa za 40 zł. proszę o kontakt: kokonogur@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henkanko 0 Napisano Luty 23, 2021 jednak się rozmyśliłam, więc nieaktualne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach