mlodaaa9802 0 Napisano Marzec 29, 2020 Spóźnia mi się 9 dni okres Mój cykl trwa 29 dni, ostatnio sex uprawiałam 8 marca, był w prezerwatywie nic nam nie pękło, ani nie wyciekło. Do tego raz mam suchość pochywy, a czasem biały gęsty grudkowaty śluz i popolewa mnie brzuch. Czy ktoś miał podobną sytuację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomas82 4 Napisano Marzec 29, 2020 Spóźnia mi się 9 dni okres Mój cykl trwa 29 dni, ostatnio sex uprawiałam 8 marca, był w prezerwatywie nic nam nie pękło, ani nie wyciekło. Do tego raz mam suchość pochywy, a czasem biały gęsty grudkowaty śluz i popolewa mnie brzuch. Czy ktoś miał podobną sytuację? Powinnas się raczej zastanowić nad tym kto będzie ojcem. Jesli obecny partner to spoko a jak Kochanek to obecny sie poczai napewno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thomas82 4 Napisano Marzec 29, 2020 Masz apteki otwarte. Test 10zl. Wysylaj chłopaka czy tam kochanka niech leci kupić albo Ty idź. I masz odpowiedź pewną i wiesz na czym stoisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mlodaaa9802 0 Napisano Marzec 29, 2020 Dostałam okres !! Dzięki za porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach