Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc.gosc

W chorzowskim Auchan na Tysiącleciu i Carrefour przy stadionie ŚMIERDZI ROPĄ

Polecane posty

szczególnie przy stoiskach z ciastami i przecenami. Zupełnie jakby ktos tam rozpylił stęzonego gronkowca. Może dlatego na Śląsku jest tyle zachorowań?  Miejscowi z daleka omijają ciasta.  

Ciekawe kto nam to rozpylił 😡😡😡

Jak o tym napisałem, to w teleexpresie nagle zaczęli mówić, że najwięcej zachorowań jest w mazowieckiem, łódzkiem i dolnośląskiem

A przedtem cały czas że najwięcej w śląskiem. 

mafia 

I to wcale nie musi  byc koronawirus, może być zwykła bakteria. Który laik jest w stanie to sprawdzić? A testy nie stwierdzają obecności korony tylko wirusów w ogóle. 

WYSIEWAJĄ NAM ZAKAŻENIA, A JAK KTOŚ SIE ZGŁOSI DO SZPITALA TO GO ZABIJAJĄ I TWIERDZĄ ŻE TO BYŁ RZEKOMY KORONAWIRUS. 

NO W KAŻDYM RAZIE W TYM AUCHAN NA ŚREDNICÓWCE. 

TRUJĄ NAM JEDZENIE A POTEM BĘDĄ ZMUSZALI DO SZCZEPIEŃ. 

NIE MA ŻADNEGO KORONAWIRUSA. 

W BERGAMO BYŁY MASOWE SZCZEPIENIA, A POTEM FALA ZACHOROWAŃ. 

TYLKO ŻE SZCZEPIENIA BYŁY PRZECIWKO MENIGOKOKOM. 

PLAN 1 BOGATEGO PSYCHOPATY, TYLKO DLACZEGO POLSKI RZĄD GO REALIZUJE???????????????????

Królewska Huta - mało znana wieś 100 lat temu, gdzie bieda goniła nędzę , ludzie narodowości 'śląskiej' bili się między sobą o robotę w kopalni lub Bubie , sami Hanysy tam mieszkali i nie wiedzieli , czy przyłączyć się do Polski , czy do Niemiec ?

capili na kilometr obornikiem, słoma z butów się wylewała potokiem ale tęsknili za Szkopami !

powstania śląskie NIE pomagały , nadal Hanysi kochali Szkopów 

aż w końcu Szkopy się zlitowały nad tymi Hanysami i w Królewskiej Hucie , czyli w Chorzowie wybudowali SUPERMARKET 

ale po pięciu latach sprzedali francuzom SUPERMARKET aby Nie płacić podatku i teraz tam rządzą Francuzi w swoim  Carrefour ,

za chwilę tam będzie REAL lub AUCHAN 

i Hanys będzie się żalił , że tam capi gnojem lub innym obornikiem, który naprodukował przez ostatnie stulecie 🙂

PROSZĘ CO ZA CHAMSTWO, TO JUZ WIADOMO ŻE TAKIE BYDŁO JAK VICEKLITA PRZYSZŁO NAM ROSIEWAĆ ZARAZY. 

INACZEJ BYŚ SIĘ NIE ODEZWAŁ. 

OBY TWOJE DZIECI ZACHOROWAŁY NA TO CO NAM WYSIEWACIE, I ODSUŃ SIĘ BO SMIERDZISZ PROSTAKU. 

WYSIAĆ ZAKAŻENIA, NAZWAĆ TO KORONAWIRUSEM I PODNIEŚĆ STATYSTYKI. 

A POTEM ZMUSIĆ DO ŚMIERCIONOŚNYCH SZCZEPIONEK. 

MAM NADZIEJĘ ŻE CIEBIE TEŻ TO SPOTKA, VICEKLITA. ZASŁUŻYŁEŚ BARDZIEJ NIZ INNI, W KOŃCU NA SWIECIE JEST OGRANICZONA LICZBA GWAŁCICELI. 

nie udawaj Hanysa, Hanysi to są TWARDZI ludzie i z Hanysami pracowałem, a Ty jesteś PEAZDA !

nie udawaj Hanysa, Hanysi to są TWARDZI ludzie i z Hanysami pracowałem, a Ty jesteś PEAZDA !

nie rozmawiam z de.b.i.lem żeby nie sprowadzil mnie do swojego poziomu szamba i nie pokonał głupotą. 

Obrażanie jest zawsze przeciwskuteczne. Zapamiętam i dowiem się kim jesteś. 

W KATOWICACH NA OS. TYSIĄCLECIA ŚMIERDZI D

DAŁBYM CI KOPA W TEN ŚMIERDZĄCY ZAD ALE SZKODA BRUDZIĆ BUTÓW.