Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

123456789sylwia

Shine Brown By Rokko opinie prxyspieszacz opalania

Polecane posty

Witam od jakiegoś czasu jest głośno na Facebooku o tym przyspieszacza, chciałabym was zapytać o wasze opinie póki więcej osób wyda na to pieniądze jak zresztą niemałe... W mojej opinii Przyspiesza on przypalanie tak przypalanie... Nie opalanie, do tej pory używałam przyspieszaczy z ziaja masło kakaowe, czy z dax i pięknie się opalało na nich bo równomiernie wszystkie posmarowane miejsca, żałuję że skusiłam się na prxyspieszacz z "by rokko", poza pięknym zapachem i pomarańczowym żelem który się łatwo roztapia niema innych plusów, a zmyć to z siebie jest naprawdę ciężko okropnie się lepi i dluuuugo bardzo długo w zasadzie aż do zmycia, samo się nie wchlonelo w porównaniu do drogeryjnych samoopalaczy gdzie można zapomnieć że się je nakładało, lepi się wsxystko, i koc na którym się leży i robaczki, muszki się przyklejają, piach ehhh... Co do efektu mam plamy na ciele, samoopalacz rozłożyłam dokładnie rownoniernie mimo tego mam okropne plamy na ciele, np najbardziej opalily się strony rąk patrząc tak jakby na mnie z naprzeciwka, z boku przedramion jestem blada mimo tego że na środku ramion skóra jest oparzona, mimo tego że na słońcu nie leżałam długo a już napewno nie na tyle żeby się tak spiec, na dworze 20stopni lekkie słoneczko a ja chodzę teraz z takimi plamami co nigdy nie zdarzyło mi się z opalaczami drogeryjnymi które opalały równomiernie gdyż opalałam się z różnej strony po tyle samo czasu, wczoraj mój dziadek sam zapytał mnie czy się oblałam gorąca woda bo mam takie plamy 😃😃😃 dziadek nie wie że istnieją samoopalacze, niejest też spostrzegawczy a sam to zauważył jak i inni domownicy, jest mi wstyd że wydałam tyle kasy ściągnęłam pudełeczko całe szczęście że tylko jedno.. Polecam samoopalacze Dax Sun i Ziaja.... Jestem zła że dałam się nabrać na taką kwotę oglądając zdjevia opalonych na czekoladkę kobiet na zdjęciach producenta. Pozdrawiam... Nie warto w to wierzyć... Mądra po szkodzie.. Pozdrawiam