Monia87 0 Napisano Kwiecień 22, 2020 Witam czy u was escapelle zadziała wzięta w dni płodne po mniej więcej 12 godzinach od stosunku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123456789sylwia 2 Napisano Kwiecień 23, 2020 Zależy kiedy miałaś owulacje a kiedy się kochaliście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
123456789sylwia 2 Napisano Kwiecień 23, 2020 Jeśli kochałaś się w wypadający dzień owulacji lub jeden dzień przed nią to ryzyko jest naprawdę spore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monia87 0 Napisano Kwiecień 23, 2020 Z tą owulacja to ciężko nie jestem w stanie powiedzieć czy była czy nie. Bardziej chodzi mi o działanie tej tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiak0802 0 Napisano Luty 26, 2021 Monia i co jesteś w Ciąży czy tabletka pomogła?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anka94 29 Napisano Luty 26, 2021 To jest przecież tabletka do 72 h po stosunku, to po 12 h na pewno taka tabletka działa. Warto jednak podczas seksu zabezpieczać się mechanicznie, fajna jest diafragma dopochwowa z żelem plemnikobójczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helena188 13 Napisano Luty 26, 2021 brałam EllaOne i zadziałała, ja polecam monitorowanie cyklu z termometrem myWay i zabezpieczenie mechaniczne w dni płodne jako metodę antykoncepcji, aby nie nadużywać tabletek dzien po, bo są szkodliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach