Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mirabella203

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Cześć. 31marca miałam 1 dzień miesiączki który skończył się 6. 13 i 16 kwietnia się kochałam a wydaje mi sie ze 15 mogłam mieć dzień płodny. 

27 kwietnia zaczęły boleć mnie sutki i dziwnie pobolewać brzuch tzn nie ciągle mnie bolał a raczej czasami np, w nocy albo w dzień kilka razy dostawałam skurczy i tak jak by wlansie jajniki mnie bolały. I tak przez 4 dni. A od wczoraj już mnie nie boli tylko strasznie bolą mnie piersi sutki. Od razu mówię że tak zrobię test ale jeszcze nie teraz ponieważ moj okres bywa różnie raz 33 a raz nawet 38. Więc wolę poczekać jeszcze ze zrobieniem. 

A i dodam jeszcze że wydaję mi się że częściej sikam ale może dlatego że sporo pije wody w ciągu dnia. 🙂

no to przy takich nieregularnych cyklach niewiadomo kiedy była ta owulacja. Przy rozregulowanym cyklu można jednak wyznaczać dni płodne. Ja używam testera ze śliny Afrodyta Smart i do tego mam aplikację na telefon

no to przy takich nieregularnych cyklach niewiadomo kiedy była ta owulacja. Przy rozregulowanym cyklu można jednak wyznaczać dni płodne. Ja używam testera ze śliny Afrodyta Smart i do tego mam aplikację na telefon

Tak wiem. Ale potrafię stwierdzić kiedy miałam dni płodne mimo że mam nieregularne miesiączki. Śluz jest wtedy inny i jest go zdecydowanie więcej. Aplikacje też mam tylko i tak pokazuje dni płodne w innym terminie niż są. 🙂