Nba 73 Napisano Maj 3, 2020 Co zrobić z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 3, 2020 Co zrobić z tym Przestać podsluchiwac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrawdziwyAutor 1 Napisano Maj 3, 2020 (edytowany) Przestać podsluchiwac:) Właśnie Edytowano Maj 3, 2020 przez PrawdziwyAutor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Batou Napisano Maj 4, 2020 Zawsze możesz udawać głuchego u okulisty i nie słyszeć że powinieneś nosić okulary. I po problemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nba 73 Napisano Maj 4, 2020 I widzisz karma do cb wrocila Ja już od 5 lat mam problemy ze wzrokiem, obraz mi się rozdają i okulista stwierdził astygmatyzm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kirma 0 Napisano Czerwiec 26, 2021 no to czemu nie iść do dobrej kliniki, dobrego okulisty który właściwie się zajmie. A moze laserowa korekcja? ja poszłam w Poznaniu do Optegry i nie żałuję. Bo nie dość ze wyjaśnili wszystkie wątpliwości to teraz nie muszę nosić oksów już:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewaandrzej 0 Napisano Lipiec 2, 2021 Może na początek warto wybrać się na badanie wzroku? Nie musisz iść od razu do okulisty, badanie wykonasz też w salonie optycznym i tam również pomogą dobrać szkła. Jeśli nie chcesz nosić okularów to spróbuj z soczewkami. Chociaż teraz te okulary są takie ładne, że na prawdę jest w czym wybierać. Ja chodzę do salonu Paris Optique i tam zawsze mi dobrze doradzają z oprawkami. Ceny są dobre i wybór spory. Bezpłatne badanie również u nich wykonasz, warto zapytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kulfon 3542 Napisano Lipiec 2, 2021 No to nos soczewki, w czym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirrkaska 0 Napisano Lipiec 17, 2021 a ja uwazam ze najlepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie zabiegu korekcji wzroku. Trafiłam na klinikę w Warszawie, do Optegry i szczerze mówiąc doskonale się mną zajęli, wszystko dobrze wytłumaczyli i zaopiekowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach