Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Od 3 dni męczę się z zatkana prawa piersią jest cała nabrzmiała i w górnej części czerwona, oczywiście byłam u lekarza, do domu przyjechała położna powiedziała i pokazała to co wiem i byłam również u swojego ginekologa... wszyscy mówią ciepłe opłaty później ściąganie i zimna kapusta ale jak robię ciepły okład to te mleko powinno samo lecieć a nic nie leci tylko małymi kropelkami pierś taka wielka a minęło i tak nie chce lecieć, to znaczy gdyż najdzie po 2 h to leci ale nie czuje później żeby ona była lżejsza jest cały czas czerwona, często tez przystawiał małego najpierw do tej piersi później do drugiej żeby się najdalszy bo mam wrażenie ze z tej chorej to się nie naje... może ktoś coś jeszcze doradzi bo jak tak pójdzie dalej kończymy na butelce 

dodam jeszcze że jestem od 2 dni na antybiotyku bo miałam ponad 39 gorączki teraz już tak nie gorączkuje to jakaś poprawa ale czuje ze w piersi jeszcze jest zatkany kanał pytanie tylko do osób które miałam podobne objawy jak długo miałyście ten zatkany kanał ? I czy takie sytuacje często wracają ? 

Od początku miałam problem z karmienie z lewej nie chciał pic wiec dawałam częściej z prawie później ta prawa zrobiła się większa niż ta lewa i teraz cała czas jest większa, ciężko będzie by wróciła do swoich rozmiarów, zaniedbałam sprawę a teraz się mecz 

Nie wiem czy te zimne okłady z kapusty będą dla mnie dobre skoro te mleko po ciepłych okładach nie chce za bardzo lecieć