Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Dziewczyny, oświećcie mnie.

Jaka metoda depilacji bikini daje taki efekt jak mają modelki w wysoko wykrojonych strojach kąpielowych.

Po wosku, kremach czy maszynce to jest nieporozumienie.

Czy tylko laser? Korzystałyście i rzeczywiście okolice pachwin są nienaganne?

Gość

wydaje mi się, że Photoshop wchodzi w grę w tym przypadku, ale tak na żywo, to po maszynce/kremie ja mam osobiście gładkie bikini całkowicie, ale następnego dnia to już niestety nie

laser miałam, niestety wszystko już odrosło, po jakichś 3 latach, nie wypadło 100% włosków, bo nigdy nie wypada, więc i tak się trzeba było golić, strata czasu dla mnie i pieniędzy to była

Taki efekt jest możliwy do uzyskania. Depilacja laserowa jak najbardziej w tym pomoże. Ja miałam robione 6 zabiegów i po 3 latach dalej cieszę się gładką skórą, nie tylko na bikini 🙂 myśle, że wybór lasera i miejsca, w którym ma być zrobiony zabieg jest istotna. Ja robiłam w Vesunie w Krakowie na Vectusie. Uważam, że to bardzo dobrze zainwestowane pieniądze. Już nie pamiętam co to podrażnienia, krostki, i kłujące włoski.

Witam zajmuje się deplicją. Taki efekt można otrzymać przy depilacji pastą cukrową a następnie smarując odpowiednimi środkami . Lecz nie utrzyma on się długo , do 7 dni po depilacji . W tym wypadku najlepszym rozwiązaniem jest depilacja laserowa 🙂