AmidaButsu 172 Napisano Maj 21, 2020 Wygra wraz ze mną los na loterii Gdy założę swój własny biznes i zgarne gruby szmalxd Jak sądzicie czy chorzy psychicznie nadają się aby stworzyć coś z niczego bardzo niskim wkładem własnym, najlepiej zdalnie operować z domku nad jeziorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmidaButsu 172 Napisano Maj 21, 2020 (edytowany) Takie mam marzenia, no co każdy jakieś swoje ma.. Edytowano Maj 21, 2020 przez AmidaButsu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TwojaMuuza 875 Napisano Maj 21, 2020 36 minut temu, AmidaButsu napisał: Wygra wraz ze mną los na loterii Gdy założę swój własny biznes i zgarne gruby szmalxd Jak sądzicie czy chorzy psychicznie nadają się aby stworzyć coś z niczego bardzo niskim wkładem własnym, najlepiej zdalnie operować z domku nad jeziorem Podszywasz się pod myszę znów ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmidaButsu 172 Napisano Maj 21, 2020 15 minut temu, TwojaMuuza napisał: Podszywasz się pod myszę znów ? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AmidaButsu 172 Napisano Maj 21, 2020 Może to inna osoba się podszywa;) P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
akimuszki 176 Napisano Kwiecień 26, 2021 Dnia 24.04.2021 o 22:15, Szyderca bezlitosny napisał: Z pewnością no a mi sie uda! bo nie mam wyjscia... bede handlował na alllegro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach