Krystina 0 Napisano Maj 29, 2020 Przed chwilą, Krystina napisał: 20 minut temu, Zuza339 napisał: Kurczę a możesz podać numer tego konta na który zrobiłaś przelew bo ja nie wiem do którego Napisz w Google ten numer na jaki wpłacała i zapytaj się czyjego banku ten nr konta jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystina 0 Napisano Maj 29, 2020 33 minuty temu, Zuza339 napisał: JA TEZ mam a PKO i czas na rozpatrzenie reklamacji to 30 dni Mi też mówili że czas oczekiwania 30 dni a dostałam na drugi dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza339 0 Napisano Maj 29, 2020 Sprawdziłam już i okazało się ze Milenium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza339 0 Napisano Maj 29, 2020 Dzwonilam do Milenium i ideałami mnie do mojego banku do PKO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystina 0 Napisano Maj 29, 2020 Tak samo jak mi mówili że mam dzwonić do swojego banku i oni już resztę załatwili sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza339 0 Napisano Maj 29, 2020 Dziękuję za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystina 0 Napisano Maj 29, 2020 27 minut temu, Zuza339 napisał: Dziękuję za info Nie ma za co musimy sobie pomagać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziko 0 Napisano Czerwiec 1, 2020 Jaki podajecie powód reklamacji w banku? Piszecie też do dansports.eu o odstąpieniu od umowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystina 0 Napisano Czerwiec 1, 2020 Załatwiałam tę reklamację telefonicznie więc przedstawiłam sytuację zgodnie z prawdą. Zadzwoniłam do banku do którego przelałam pieniądze za towar, następnie do mojego banku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia2020 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Hej wszystkim. Ja też już mam pieniążki na koncie, tylko zastanawiam się kto zwrócił, ten pseudo sklep czy bank millenium, bo nie wiem czy wycofać sprawę z prokuratury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza339 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Wow to super...my dalej czekamy na decyzje banku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia2020 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Oddali pieniądze, więc i Wam oddadzą. Dziękuję za info forumowiczom, żeby złożyć reklamację i w ogóle za wszystkie przydatne rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza339 0 Napisano Czerwiec 2, 2020 Zrobiłaś zwykły przelew czy może płaciła kartą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia2020 0 Napisano Czerwiec 3, 2020 Zwykły przelew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abcd123 0 Napisano Czerwiec 3, 2020 Ale super. Ja złożyłam reklamację i cisza konto mam w PKO i myślę że słabe szansę na odzyskanie pieniążków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia2020 0 Napisano Czerwiec 3, 2020 Co robicie? Jak macie zwrot pieniędzy, to odwołuje sprawy z prokuratury i policji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madzia2020 0 Napisano Czerwiec 3, 2020 PKO to porażka jakaś, też tam kiedyś miałam konto... I napewno już tam nie wrócę. Wysokie koszty utrzymania rachunku i niekończące się kolejki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oliwiaxc 0 Napisano Czerwiec 3, 2020 Ty ...o zdechnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abcd123 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 Jestem w szoku. Bardzo pozytywnym. Dostałam dzis zwrot pieniążków na konto. Mój bank PKO BP. Dostałam decyzję że wystąpili do wlasciciela o zwrot i to jest jego decyzja czy zwróci środki. Wchodzę na konto a środki zostały zwrócone zgłaszacie reklamację w swoich bankach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dziko 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 Ja właśnie dostałem odpowiedź ze swojego banku, że po ich stronie wszystko było dobrze, przelew wysłali prawidłowo i oni mi pieniędzy nie zwrócą. Napisali też, zgłosili do banku odbiorcy o zwrot środków i od nich będzie zależało czy oddadzą. Także czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuza339 0 Napisano Czerwiec 5, 2020 10 godzin temu, Abcd123 napisał: Jestem w szoku. Bardzo pozytywnym. Dostałam dzis zwrot pieniążków na konto. Mój bank PKO BP. Dostałam decyzję że wystąpili do wlasciciela o zwrot i to jest jego decyzja czy zwróci środki. Wchodzę na konto a środki zostały zwrócone zgłaszacie reklamację w swoich bankach A którego zgłosiłas to do banku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach