Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olciaa

Dzień dobry

Polecane posty

Kto rano wstaje temu pan Bóg daje...

I tak wstaje już dobre pare latek🤨

Tak, marzenia się spełniają jak sobie na nie zaharujesz😉.Milej niedzieli😘

Gość

cześć 🙂 gdyby to powiedzenie było prawdziwe to On kochana sypałby mi garściami 😋 wzajemnie ✋

Gość
3 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

Czy się spełniają, to nie wiem, ale zawsze istnieje jakaś szansa, że jakieś się spełni.

i tego trzeba się trzymać 🙂 smuty nara 🙂 poza tym nie samymi marzeniami żyje człowiek 🙂 trzeba się cieszyć z tego co się ma, a nie ciągle za czymś biec. Bo wtedy nigdy nie będzie dobrze. A jak się uda ziścić marzenie? fajnie 😉

Gość

idę... spać 😉😅

Gość
22 minuty temu, ToBezZnaczenia napisał:

A czy to nie jest tak, że jak nie masz za czym biec, to tracisz i cel i wtedy nie wiesz po co to wszystko wgl robić? Marzenia warto próbować realizować. Jednak należy pamiętać, że możliwości ma się zawsze ograniczone. Chyba nie tylko ja nie przespałem nocy 🙂 

Ale ja nie twierdzę, że nie warto, ba nawet trzeba. Tylko jeśli w tym szale skupimy się tylko na pościgu za nimi, zatracimy radość z codziennego życia. Trzeba to umiejętnie połączyć. Bo jak skupisz się na "biorę co mam i starczy" to nic dobrego, tak jak w przypadku gdy skupisz się tylko na tym czego nie masz. Najzdrowiej? Shake 🙂 Cieszyć się z tego co masz próbując spełniać marzenia. Ja następną padnę już na bank, kumulacja 🥴

Gość
6 minut temu, elektryzująca napisał:

możliwości ma się zawsze ograniczone.

no co Ty 🙂 nie uda się za życia to sprzedam na starość dom w piz.doo i pojadę do Peru i Meksyku, a potem będę myśleć co dalej 😛 ale zanim ostygne uda się 😅

2 minuty temu, elektryzująca napisał:

no co Ty 🙂 nie uda się za życia to sprzedam na starość dom w piz.doo i pojadę do Peru i Meksyku, a potem będę myśleć co dalej 😛 ale zanim ostygne uda się 😅

w meksyku ci łeb utną i poćwiartkują, tam rządzą kartele i nie ma zmiłuj się

Gość
6 minut temu, Przemol Prafik napisał:

w meksyku ci łeb utną i poćwiartkują, tam rządzą kartele i nie ma zmiłuj się

umrę szczęśliwa 😜 byle po Machu Picchu, w Kanionie Colca niech już urządzają rzeź 😉 na Peru zależy bardziej. Rzućcie okiem na Machu Kanion Colca, Kolowe Góry (Tęczowe). Byłoby co robić😉 A Meksyk na końcu, sr.ał pies 🙂

Gość

Świętego Piotra u bram powitam staropolskim sprd.alaj jak zobaczę go przed Peru 😉