Kasia2424 0 Napisano Maj 25, 2020 Witam, zgłosiłam się do ginekologa z powodu opóźnionego o 11 dni okresu. Wykrył mi on torbiel jajnika o wymiarze 35mm. Czy któraś też tak miała i co zlecił wam ginekolog ? Czy możliwe jest że to nie on dawał objawy a wczesna ciąża która nie była jeszcze widoczna na USG? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokonwalia 4 Napisano Maj 25, 2020 Ja kiedyś miałam bardzo, ale to bardzo obfity okres, który trwał 12 dni. Zglosilam się do lekarza i to torbiel był przyczyną. Po prostu pękł...Nie wiem czy u Ciebie ciąża. Czemu nie ufasz lekarzowi? Wie co mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia2424 0 Napisano Maj 25, 2020 2 godziny temu, Kokonwalia napisał: Ja kiedyś miałam bardzo, ale to bardzo obfity okres, który trwał 12 dni. Zglosilam się do lekarza i to torbiel był przyczyną. Po prostu pękł...Nie wiem czy u Ciebie ciąża. Czemu nie ufasz lekarzowi? Wie co mówi. Nie chodzi o to że nie ufam. To właśnie lekarz dał Mi trochę do namysłu. Opisałam jak się czuje itp. Powiedział że jeszcze nie widzi nic, przepisał L* i jeśli to nie wywoła okresu mam przyjść bo jest właśnie szansa że to może być ciąża. Namieszał Mi trochę w głowie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kokonwalia 4 Napisano Maj 26, 2020 A czyli lekarz narobił zamieszania bo sam nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdaa 218 Napisano Maj 26, 2020 Zrob moze po prostu beta hcg z krwi, nie bedziesz miec watpliwosci. Bo nawet jesli jest wczesna ciaza a nie wina torbieli to wynik Ci wszystko powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach