alesja12 0 Napisano Maj 26, 2020 Robicie zakupy w tym sklepie? Wybieracie produkty ich marki własnej? Jakie polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewewewe12345 0 Napisano Maj 28, 2020 robię nie raz bo mam blisko, a marki własne mają świetne, zazwyczaj zaopatruję się u nich w mąkę na pewno 1 kg kosztuje mniej niż 2 złote a jest fajnej jakości, mają dobre mleko, kawę ziarnistą montmartre, smaczna i niedroga. Warto szukać, często pod ich markami są ukryci nasi znani producenci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelka 0 Napisano Czerwiec 7, 2020 Ja robię dość często kupuję od ich marki własnej : kaszę, ryż, olej, mąkę itd czyli wszystko to co zużywam najszybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blanka_b 2 Napisano Czerwiec 19, 2020 ja robię na zmianę w carefourze i w auchan, auchan trochę tańszy mi się wydaję, ale w piątki w carrefour jest kupon w aplikacji na 10%, przy dużych zakupach to spora oszczędność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Denis84 4 Napisano Maj 2, 2021 bardziej w bierdronce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 576 Napisano Maj 5, 2021 Robię dość często. Niektóre produkty są droższe niż w innych sklepach ale jest też wiele oryginalnych, niepowtarzalnych których nie ma nigdzie indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaya 2 Napisano Maj 12, 2021 U mnie na zmiane carrefour, auchan i lidl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sadie 3 Napisano Maj 19, 2021 Z ich wlasnych produktów lubie pieczywo, ryby jak wędzony łosoś i szynki,, są całkiem tanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość _Mg Napisano Maj 19, 2021 Rzadko jestem. Jak już jestem to po warzywa mrożone na wagę i zawsze trafię w cenach promocyjnych na mięso. Mało znam produktów żywnościowych Carrefour. Przemysłowe rzeczy bardziej. I ubraniowe też mi się trafiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tamagotchi♡ 6 Napisano Maj 20, 2021 Rzadko, ale zdarza mi się. Choć raczej nie kupuję produktów ich marki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jever22128 0 Napisano Sierpień 29, 2022 Jeśli chodzi o spożywcze artykuły to czasami owszem kupuje. Jednak jeśli chodzi o ubrania czy buty to kupuje na stronach typu SAWAY czy podobnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
girom1997 0 Napisano Wrzesień 22, 2022 Czasami owszem, lubię robić zakupy w cerfurze, mam po drodze jak wracam z pracy. Jednak nie wszystko tam kupuje. Spożywka i jakieś higieniczne rzeczy to spoko ale np. ciuchy czy buty to wole kupować przez internet, np buty kupuję przez internet na saway.pl. i jestem mega zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
viladam400 0 Napisano Wrzesień 22, 2022 nie lubie. nie podoba mi sie jakosc tych produktów. ja jestem dzieckiem internetu i wszystko robię w nternecie. zakupy tez. zakupy spożywcze robię w auchan, zakupy higieniczne robie w rossmanie, ubrania w markowych sklepach, tam gdzie akurat mi coś podpasuje, a buty raz na saway.pl bo mają bardzo wygodne, raz na born2be. różnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ankietagoogleopinie 0 Napisano Październik 3, 2022 Pewnie że tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach