Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ada Adrianna

Zła kobieta epizod 2

Polecane posty

Byłam zawiedziona, gdy rodziców nie było w domu i brałam kąpiel, a on nie przyszedł … lubiłam czuć na sobie jego wzrok i lubiłam jak zerkał na mnie ze swojego pokoju gdy zaczęłam chodzić nago … czasem zauważałam, że masturbuje się nad gazetami … nawet przestał zamykać drzwi, dzięki temu widziałam też, że późno w nocy ogląda filmy erotyczne … podniecał mnie ten widok, gdy powoli masował swojego ptaszka … potem przyspieszał, a jego ciało spowijał spazm i zaciskając dłoń powstrzymywał wytrysk nasienia … chciałam zobaczyć to z bliska … weszłam nago do jego pokoju i usiadłam obok na wersalce … z początku speszył się, ale chyba tego oczekiwał pozostawiając uchylone drzwi … przestał ruszać ręką … podniecona, bez słowa patrzyłam to na jego ptaszka to telewizor … innym razem dotknęłam … objęłam dłonią jego ptaszka i równomiernie masowałam … zachlapał moją dłoń i własne podbrzusze … dygotałam z podniecenia …. później już szło sprawniej, wchodziłam do niego, masowałam, zaczęłam mu lizać, ssać … z nim straciłam dziewictwo