Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewelonsi

Związek z orniaminem

Polecane posty

Hej mam 21 lat jestem  teraz w związku z toksycznym facetem (Polakiem) mamy córkę prawie 3 letnia. Siedział w wiezieniu i wszystko próbuje do Niego porównać, a ja się nie liczę. Ciagle kłótnie, on traktuje mnie jak „...ę”. Awantura po wyjściu do sklepu nawet. Ale od niedawna pisze i rozmiawiam z pewnym ormianem. Jest cudowny, chciałabym zostawić mojego dotychczasowego faceta dla Niego ale się boje. Ktos był w związku z oraniaminem? Jak jest? Czy warto zaryzykować?

5 godzin temu, Ewelonsi napisał:

Hej mam 21 lat jestem  teraz w związku z toksycznym facetem (Polakiem) mamy córkę prawie 3 letnia. Siedział w wiezieniu i wszystko próbuje do Niego porównać, a ja się nie liczę. Ciagle kłótnie, on traktuje mnie jak „...ę”. Awantura po wyjściu do sklepu nawet. Ale od niedawna pisze i rozmiawiam z pewnym ormianem. Jest cudowny, chciałabym zostawić mojego dotychczasowego faceta dla Niego ale się boje. Ktos był w związku z oraniaminem? Jak jest? Czy warto zaryzykować?

Zwiąż się z ormowcem - ten sam poziom intelektualny, bo z armaniakiem to z kolei drogo, a naprana już jesteś.

Bez względu na to czy wyjdzie z Ormianinem czy nie, warto uwolnić się z toksycznej relacji z Polakiem i oczyścić życie z syfu. A co do Ormianina to nie znamy go. Nie można generalizować, że jest taki czy śmaki tylko na podstawie jego pochodzenia. Trzeba kogoś bliżej poznać żeby oceniać. Pamiętaj też, że masz dziecko i faceci różnie podchodzą do nieswoich dzieci partnerek z poprzednich związków. Dbaj o dobro dziecka.