Wikusia5665: 1 Napisano Czerwiec 10, 2020 Cześć Wam! Bardzo bym chciala zebyście mi pomogly. Wiec tak 3 dni temu mialam dzień owulacji,dni płodne. Robiłam to z moim partnerem ale bez zabezpieczenia ale wytrysku w srodku nie było. Chciałabym się was zapytac czy jest szansa na zajscie w ciąze? Czy jesli moj chlopak miał preejekulant to jest duze prawdopodobieństwo? Co robic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikusia5665: 1 Napisano Czerwiec 10, 2020 Proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokiii 10 Napisano Czerwiec 10, 2020 Tak, jest szansa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mallena 85 38 Napisano Czerwiec 11, 2020 13 godzin temu, Wikusia5665: napisał: Cześć Wam! Bardzo bym chciala zebyście mi pomogly. Wiec tak 3 dni temu mialam dzień owulacji,dni płodne. Robiłam to z moim partnerem ale bez zabezpieczenia ale wytrysku w srodku nie było. Chciałabym się was zapytac czy jest szansa na zajscie w ciąze? Czy jesli moj chlopak miał preejekulant to jest duze prawdopodobieństwo? Co robic? Szansa jest zawsze. W przyszłości się zabezpiecz. A jak nie dostaniesz okresu to zrób test. Nic lepszego ci nikt nie doradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach