Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pitttter

Popiszę z kobietami ze świętokrzyskiego mam 46 lat

Polecane posty

Witam jestem na tej stronie bo mam nadzieję poznać jakieś kobiety z podobnymi zainteresowaniami chciałbym po prostu popisać z kobietami bo tak naprawdę nie znam  kobiet z którymi mógłbym pisać o różnych sprawach które ciągle towarzyszą w naszym życiu a może znaleźć na niektóre frustrujące nas pytania odpowiedzi.W zasadzie jest mi smutno i chciałby zapytać was drogie panie czy warto szukać kobiety na całe życie bo mam mieszane uczucia i nie wiem jaką drogą podążyć 

Owszem na pewno skoro nikt nie odpisał to wydaje wam się że to pytanie jest dość oczywiste może pozornie tak jest ale nie do końca bo jest usłane naszymi przeżyciami z własnego życia więc jeśli jakiejś damie nie chce się wszystkiego czytać to zapytam znów ale inaczej jak znaleźć kobietę z którą wspólnie będziemy szczęśliwi pewnie rozmowa z kobietą mogła by odpowiedzieć na to pytanie chociaż częściowo a zarazem tu nie ma pod stawionych kobiet jak na portalach więc jak któraś kobieta napisze swoje przemyślenia będę naprawdę wdzięczny bo właśnie teraz tego potrzebuję po prostu popisać z kobietą tak od serca jeśli uważasz że moje wymagania nie są wygórowane to proszę o parę słów co mogło by coś zmienić w moim życiu albo co można spróbować żeby zmienić swoje życie na bardziej satysfakcjonujące bo idealne życie czy istnieje ale w życiu nie chodzi już o idealne życie ale raczej takie żeby żyć w harmonii  ale jak znaleźć tą właściwą kobietę jak żadnej nie ma w pobliżu  .