Lusiaaa 0 Napisano Czerwiec 23, 2020 Cześć! Minęła mi magiczna liczba 25 lat, poczytałam trochę o zabiegach zapobiegających starzeniu skóry i zdecydowałam się na termolifting zaffiro. Polecacie sprawdzone salony kosmetyczne, które wykonają mi tę usługę? Region Warszawa. Jakieś jeszcze zabiegi przeciwzmarszczkowe jeśli znacie to też chętnie przeczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Czerwiec 24, 2020 Zaffiro to dobry zabieg przeciwzmarszczkowy, którego działanie jest udowodnione, dobrze wybrałaś. Polecam dwa salony, Newlooks ulica gałczyńskiego, do którego sama uczęszczam, oraz Och Beauty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Czerwiec 27, 2020 Zainteresował mnie Newlooks, a dlaczego polecasz? sama chodziłaś? Mam blisko tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Czerwiec 29, 2020 Tak, regularnie chodzę i jestem zadowolona z każdego zabiegu i rozwiązania które mi proponują. Ceny są standardowe. Nie przechwalam nic, naprawdę porządny salon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Lipiec 1, 2020 fajnie :) mam parę przystanków tramwajem tam, poczytam jeszcze trochę i chyba się wybiorę. Co jeszcze fajnego jest w Newlooks na zmarszczki? Fotoodmładzanie polecasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Lipiec 5, 2020 Zaffiro lepszy jako przeciwzmarszczkowy, fotoodmładzanie na istniejace już zmarszczki, chociaż mogę się mylić. Dlatego najlepiej jakbyś pytała na miejscu specjalistek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Lipiec 25, 2020 (edytowany) Jeszcze zmarszczek nie mam, szukam przeciwzmarszczkowych, także skoro mówisz że zaffiro lepsze. Ale będę pytać na miejscu, racja, tak najlepiej. Albo telefonicznie pogadam Edytowano Lipiec 25, 2020 przez Lusiaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Lipiec 31, 2020 Mam wizyte za tydzień, także zobaczymy jak to będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Sierpień 2, 2020 Dobry wybór, powodzonka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Sierpień 16, 2020 Miałam zabieg zaffiro, dokładnie. Jestem umówiona na cały cykl zabiegów według planu. Jestem dobrej myśli, salon ma świetną obsługę i specjalistki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Wrzesień 17, 2020 Już po wszystkim, zabiegi wykonane precyzyjnie, dobrze. Widać, że wysoka jakość. Przebywajac tam wie się, że jest się w profesjonalnym miejscu, na mnie całość wywarła ogromne wrażenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Wrzesień 21, 2020 Pamiętaj też aby powtórzyć zabieg za jakiś czas dla utrzymania efektu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Październik 21, 2020 Tak, wszystko mi powiedziano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta Wróbel 0 Napisano Listopad 16, 2020 znam salon Newlook's, robiłam tam serię zabiegów fizjoterapeutycznych, bardzo miła atmosfera, miłe panie na recepcji i ogólnie miło wspominam wizyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusiaaa 0 Napisano Grudzień 14, 2020 Już po kolejnej wizycie. ogólnie czuję się świetnie po kazdym zabiegu, skóra jest taka 'nowa', odzywiona. ciekawe uczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Styczeń 12, 2021 I tak powinno być cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta Wróbel 0 Napisano Luty 22, 2021 Ja z kolei zauważyłam, że skóra zaczyna mi minimalnie obwisać, jaki zabieg na to byłby dobry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Marzec 24, 2021 Poczytaj o karboksyterapii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Samanta Wróbel 0 Napisano Maj 29, 2021 właśnie widzę, że też pomaga, ale koleżanka poleciła mi botoks. co ty o tym myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiczka97 0 Napisano Czerwiec 2, 2021 Botoksu nie polecam, nie lubię po nim nienaturalnego efektu. Ja bym wybrała karboksyterapie, ale najlepiej dowiedz się co powiedzą w newlooks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach