Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aria

Znajomosc online

Polecane posty

Poznalismy sie 2 miesiace temu online. Z pewnych przyczyn nie mozemy sie spotkac, ale chemia byla miedzy nami silna. Od tygodnia widze, ze cos sie zmienilo, ale on uparcie twierdzi, ze jest ok. Moja intuicja jednak mowi inaczej. Napisalam mu nawet, ze koncze ta znajomosc, bo nie rozumiem co sie stalo. Ale on nadal pisze, nadal wydaje sie zainteresowany spotkaniem jak juz bedzie to mozliwe.

Czemu wiec wydaje mi sie, ze cos jest nie tak?

Bo jest coś nie tak. Pisze z kimś jeszcze dlatego Tobie poświęca mniej czasu.

SiO2 tak tez przypuszczam. Ale on zaprzecza. Jakies rady? Olac poprostu zapewne. 

Wszystko się wyklaruje tylko poczekaj. Ja tak robię i zawsze mi się sprawdza co kto ma za uszami.

SiO2 no ale na co mam czekac i po co tracic czas jesli rzeczywiscie on z kims jeszcze pisze? Juz mnie to meczy. Dodam, ze to on zabiegal o ta znajomosc. No i jest, wydawaloby sie powaznym facetem, bo jest juz grubo po 30-tce.

Nie wiem co masz zrobić. Może po prostu powiedz mu co czujesz i jakie masz podejrzenia. I skończ ten jego cyrk. Chcesz tak?

SiO2 powiedzialam, powiedzialam, napisalam, zakonczylam. Caly dzien sie nie odzywal po czym nastepnego zapytal czy mi przeszlo. 

Ma wymagajaca prace, ale kilka tygodni temu to nie byl problem. 

Ehhh, mecze sie tylko.

Pojęcia nie mam czego chcesz. Chcesz zakończyć związek ale nie chcesz, bo fajnie było. Tyle, że to nieprawdziwe było.

Niemniej tak to jest z uczuciami. Nic nie zdziałasz i będziesz cierpiała jeszcze trochę. Kiedyś zrozumiesz, że ludzie manipulują innymi by poczuć się dobrze we własnej skórze i spojrzysz inaczej na to kto Cię otacza.