Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tonieja123

Czy dobrym rozwiązaniem jest zrobienie sobie przerwy ?

Polecane posty

Potrzebuje pomocy . Jestem w związku 1.5 roku ,wcześniej układało nam się super ,choć jak w każdym związku  zdążały się małe sprzeczki . Od jakiegoś czasu czuję się zmęczona tym związkiem, mam dość pisania, rozmów czuję że potrzebuje przerwy , zostania sama z sobą  i odetchniecia ,ale nie od związku ale od pisania . Bardzo go kocham i nie chcę końca , myślę że ta przerwa by odświeżyła i odnowiła nasze uczucia ,pozwoliła by zatęsknić . Widzę po nim samym że jest tym zmęczony , szybko się denerwuje , i stał się bez uczuciowy ,oczywiście nie do końca ale źle mi z takim zachowaniem i podejściem z jego strony . Rozmawiamy ciągle , coraz częściej nie ma o czym . Wiem że mnie kocha i by mnie nie zdradził myśle że dla nas oboje ta przerwa dużo by dała . Nie wiem jak mu ją zaproponować ,czy się nie zdenerwuje albo czy nie pomyśli że już go nie kocham albo mam kogoś innego, nie wiem też czy to dobry pomysł ,dlatego piszę tu i proszę o pomoc. Czy warto zrobić sobie przerwę? A jeśli tak jak o niej powiedzieć żeby nie poczuł się źle ?. Jak już mówiłam kocham go ,  nie chce żeby nasze uczucia umarły przez zbyt dużo siebie. Co mam zrobić ?