Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Korniii

Wykaz za granicę do pracy

Polecane posty

Mam 12 lat i już zaplanowałam sobię życie, chciałabym wyjechać do Korei południowej i tam zostać idolką, jednak najpierw muszę zostać trainee przez co będę musiała wyjechać tam w wieku 15 lat. I mam pytanie, bo moi rodzice uważają że to głupi pomysł Ale ja jestem pewna że tego chcę, wiem ile takie osoby muszą trenować, poświęcać cały swój czas a nawet narażać swoje zdrowie. Takie osoby muszą mieć ładny głos, być ładne, zadbane, ładnie tańczyć i mieć umiejętnośći w aktorstwie a ja to posiadam mam ładny głos, ładnie tańczę  a moja mama mówi że bym mogła zostać aktorką, i jestem ładna przynajmniej ja tak sądzę i inne osoby które dotychczas spotkałam więc nie mam się co martwić bo i tak mi jeszcze zostało dużo czasu do ćwiczenia tego, jestem w stanie oddać za to nawet swoje życie. Jeśli chodzi o opiekę osoby starszej to dana wytwórnia jest w stanie zapłacić i zadbać o osobę która w przyszłości ma zarabiać dla niej. Więc moje pytanie brzmi czy mogę wyjechać do Korei w wieku 15 lat oczywiście po tym jak dana wytwórnia muzyczna się zgodzi na to abym tam pracowała.