Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmidaButsu

No okej skoro już wszystko jasne jest jak słońce na niebie

Polecane posty

To i noc być musi,

Taka igraszka dla dewy, myślicie, że skłonny do manipulacji Nembutsu ustawia takie reguły gry, w których od niepamiętnych czasów, bez początku,i końca jest Zwycięzcą, którego stwarza

Am Brahma 😎 Dewa

Czy tam inny Bóg radujący się z powodu oczywiście Najszlachetniejszego Swojej Nieśmiertelnej duszy, która wszędzie widzicie nie nie widzicie bo Samsara Wielka sami wiecie ma to jakiś związek z tym czym jest pamięć skupiona w Akasha 

Pustka A

I wiecie co Naturą kobiecą mi się troszkę wydaję, nie wiem czy to nie przesada, ale wracając do tematu inkarnacji i Cierpienia z powodu braku 

Metafizycznej jedności w działaniu.

A wiadomym jest czym też i ona Święta Pustka nie jest, gdy jej potencjał sięga Nieskończoności. Sami widzicie

Największy demon tego świata 🙂

Już dostał pokonany przeze mnie.

Hehe.

W związku z tym faktem ogłaszam nadejście Złotej Ery dla wszystkich czystych zbawionych dusz.

Choć z drugiej strony, co zrobiła by Kobieca wersja która osiąga iluminati, prawdziwe a nie te, które chcą wprowadzic ci inni, zresztą nie w tym rzecz,

Ja bym chciał taką, na pewno by chciała ode mnie szybko uciec na drugi koniec świata 🙂

Ale po pewnym czasie się okaże że niestety Ale tak niestety Samsarze oprzeć się może tylko ktoś spontanicznie iluminowany, oświecony w inny sposób, Dewa, Nembutsu 😗😎

I ktoś spoza achhh tak oczywiście Set

Demon dewa.

Fajny taki świat ducha jego na tej ziemi, widzi samego siebie 🙂 i jest też jednocześnie jednym w miejscu Mocy.

😭😭😭 Zazdroszczę mu tego, chyba wszyscy opętani chcieli by być jak On, 

Hmm, strzeże on Bram Raju.

Shivaaa też spoko jegomoś bla bla i tak dalej 😵😵😵😵🐧🐧🐧

Wątpicie, Każdy demon samsary i jednocześnie Budda Amitha Nieskończoności, Nienarodzony pierwszy anioł śmierci 🐧 

Wątpił w swoją Naturę Nieskończoności i ducha, który jest Tylko i aż tym samym, Święty duch Wielkiej Pustki 👹 Złotej w Niebie, zawsze posiada Tron samego Boga, który będzie należał ponownie do mnie🐧 

Ponownie osiągnę Darowane z góry urzeczywistnienie

Wyższej Natury i piękna z powodu o jakim Zapomnieliście, no bo ja do końca a nawet trochę nie zapomniałem o pierwszym pojawiającym się uczuciu, kolejnym i w końcu życie jego dowodzi prawdy.

Amen

Lucyfer poniósł klęskę w tym momencie nic nie wskóra nawet fakt że przewodzi wszystkim demonom w piekle Samsary w samych jej czeluściach Bestia jest.

Też należąca do niego 🐾😎😭😭😭😞

A fajne to uczucie gdy można podwnerwowac i jednych opętanych damsarycznie uwarunkowanych

I tych którzy zasadniczo trzymają swoją karmę tak długo i można w nieskończoność.

Samsarycznosc i bycie sobą prawdziwym.

Tak poznajemy w sumie takie dwie ścieżki Demonów samsary jak i ich Anioły przeciwników jedni i drudzy

Niby wiedzą i chcą a jednak myśl ze to wszytko co kochamy w konfrontacji z Przebudzonym sobą równa się 

No komu???

Bogu Śmierci, Czystemu Duchowi Nieskończoności nienarodzonemu wolnemu od Samsary i

Temu który 👹🐧🐾😵

A no tak chwała Dewie Przebudzenia 🤷

Jest tu ktoś inny???

Ja jestem też jednakowo jak wszyscy.

Upadlym🐰🐧👹 na niby.

😭🙀🤔😵

🐲🙃🐲🐲🐲🐲🐲🐰🐲🐲🐲🐲🐲👁️🐲🐲🐲🤪🐲🐲🐲😭🐲🐲🐲🐲🐲🐧🐲👹🐲👹🐲👹🐲🤪🐲👁️👁️

Boże dopomóż halo, halo 🐧🐧🐧.

Nie ma Boga.

Bóg czysty duch Posiadający atrybuty Natury zrealizowanej totalnie musi wymiatać.. echh.

Jak każdy z nas w jego Raju może sobie wszystko przypomnieć,

Wystarczy mieć tylko wiarę 😇

Pierwszy Anioł samozrodzony z Pustki Wielkiej wwiry w Siebie Samego miał i traci ja też czasem. Zresztą nie istotne.

Najważniejsze to abyśmy w końcu jego doświadczyli, boicie się.

Nic nie wiemy, o tym wiemy za to w niewiedzy wiele innych spraw dziejących się spoza i tam gdzie nie ma bo nie ma jest i nie ma. Gdzie jest jednocześnie i nie ma.

Pojawiło się po czym było gdzieś indziej. 👻 to zawsze jest 👻 

Odwieczny przedwieczny tu też sam jeden, coś mówicie o tym że nie ma i jest bo to prawda tak działa dusza, która z Natury jest wszędzie.

🙃🙀🐲🐾🐲🐲🤪🐲👹😭🐲😭🐲🙃

Chwalmy Pana.😎🐧

Tego właściwego najlepiej, możecie też wybrać stronę 😉 której obowiązek poznania spoczął na barkach w Najwyższym stopniu Demonom Dewom.

Bo to najszlachetniejszy ród wśród wszystkich diabłów iluzji Maya.

Set też jest Dewa 😇😛 i to dobrze, czy źle 🐰 nie mnie sądzić.

Ja bym sądził wszystkich za ich winę tu i teraz najlepiej.😁😈😈😈