Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zinza

Wróżka / rytualistka - miłość i odzyskanie partnera

Polecane posty

Czy znacie może kogoś kto potrafi pomóc w sprawach miłosnych? Odszedł ode mnie chłopak po 2 latach związku i chcę go odzyskać. Stawiałam karty u zaprzyjaźnionej wróżki w moim mieście. Powiedziała że tylko rytuał i magia mogą pomóc ale ona się tym nie zajmuje. Czy znacie kogoś kto coś takiego robi? 

Kiedyś też tu szukałam, jakieś trzy lata temu kiedy na forum było pełno trolli (nie trzeba było się logować). Wiele osób się tu reklamowało i wypisywało o cudownych efektach i trudno było odsiać ziarno od plew. Ja trafiłam z polecenia na Ukrainkę, Katyę. Głównie wróżyła z kart klasycznych i wykonywała amulety ochronne, pracowała chyba też z runami. Kiedyś robiła rytuały, nie wiem czy w ogóle dalej się tym zajmuje. Mieszkała w La Carle w Miasteczku Wilanów. Kontaktu z nią nie mam od dawna ale mi robiła rytuał na powrót faceta i się udało. Tylko jaki to ma sens? Ja z nim nadal jestem ale z przekonaniem, że mnie nie kocha sam z siebie. Poza tym uczucie się wypaliło z mojej strony też i to bardziej przyzwyczajenie niż związek z fajerwerkami.