Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Itsme77

Minetka

Polecane posty

Hejka, mam 21 lat i nigdy nie uprawiałem sexu ( mam małego bla bla bla)  i przychodze z zapytaniem czy jakas Pani nie chcialaby tylko minetki 😅😅 ? Nigdy tego nie robiłem, a w sumie chciałbym spróbować. Znajdę tu jakąś chętna panią? Wiek nie ma znaczenia.

Teraz pytanie czy znajdzie sie chetna Pani zeby wpaść do mnie? 😉

Jeśli Pani bedzie zainteresowana to proszę podać swojego maila, a na pewno się odezwę 😉

Moja babcia jest stanu wolnego...fajna babka 74 latka. Może jeszcze mógłbyś dać jej trochę rozkoszy zanim kopnie w kalendarz

8 godzin temu, Itsme77 napisał:

Hejka, mam 21 lat i nigdy nie uprawiałem sexu ( mam małego bla bla bla)  i przychodze z zapytaniem czy jakas Pani nie chcialaby tylko minetki 😅😅 ? Nigdy tego nie robiłem, a w sumie chciałbym spróbować. Znajdę tu jakąś chętna panią? Wiek nie ma znaczenia.

Teraz pytanie czy znajdzie sie chetna Pani zeby wpaść do mnie? 😉

Jeśli Pani bedzie zainteresowana to proszę podać swojego maila, a na pewno się odezwę 😉

zaproponuj barmance w kawiarni w przerwie jak będzie robić espresso ... one czasami takie delikatne wyuzdanie lubią.

https://www.oregonlive.com/resizer/GFOqo10t2dQCDYHrYNSW9YW1gSE=/1280x0/smart/advancelocal-adapter-image-uploads.s3.amazonaws.com/image.oregonlive.com/home/olive-media/width2048/img/forest_grove_news/photo/bikinijobshadow12jpg-1ce7c43e0747682d.jpg