Kinga11 1 Napisano Sierpień 2, 2020 Wierzyć kalendarzykowi? Sex uprawiam od roku i facet normalnie mi się spuszcza, ale to jest zawsze tylko taka ulana sperma... no ale jwst. kalendarz pokazuje wysokie ryzyko zajścia w ciąże, a od roku jej nie ma.... jak.to mozliwe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jnienie 1 Napisano Sierpień 2, 2020 Nie wiem na czym to polega, ale ja uprawialam seks bez zabezpieczenia niczym się nie przejmując przez 3 lata zanim zaszłam .... Najlepiej zapytać po prostu ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Sierpień 5, 2020 Może nie masz owulacji w zegaru i sam kalendarzyk nie obliczy. Ja korzystam z mini mikroskopu i na podstawie poziomu lh w ślinie wyznaczam dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Sierpień 5, 2020 sam kalendarzyk to nie ochrona. Ja od jakiegoś czasu mam termometr owulacyjny my sense i jestem zadowolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach