Maria092 0 Napisano Sierpień 3, 2020 Czy możecie polecić jakiegoś dobrego dentystę z Krakowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Melindaa 0 Napisano Sierpień 9, 2020 ja jestem zadowolona ze Stomatologii Cichonia w Krakowie! na prawdę mają dobrą rękę do leczenia zębów, sprawiają ze uśmiech jest piękny i równy! super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria092 0 Napisano Sierpień 12, 2020 Dziękuje za polecenie! Wybrałam się w końcu do DentaMed i jestem bardzo zadowolona z usługi http://denta-med.com.pl/pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiki91 0 Napisano Wrzesień 21, 2020 Ja mogę polecić Ci stomatologów z Lux Med. Są naprawdę świetni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lettka 0 Napisano Listopad 15, 2020 Stomatolodzy od dr Cichonia - pierwsza klasa. Na prawdę doskonali i rzetelni. No i bardzo dobrze leczą! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wejnka 0 Napisano Luty 20, 2021 zdecydowanie, dobra stomatologia. mają fajnych specjalistów i kompleksowo leczą! dla mnie to super dokładne miejsce! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meriaa 0 Napisano Kwiecień 16, 2021 ojj tak tak, bardzo dobra opieka stomatologiczna to jest. kompleksowa i delikatna. jestem zadowolona z takiej opieki bo ani razu nie zawiodłam się na niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kornelia87 0 Napisano Kwiecień 18, 2021 Ja chodzę do stomatologa w ramach pakietu Komfort. Dzięki niemu jestem pod opieką najlepszych specjalistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach