Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AsAnanas

Prostytutka a kompleksy v2

Polecane posty

Witam reaktywuje temat nie wiem czemu usunieto tamten temat choc tam straszny spam niezwiaany z tematem byl 🙄

Przed chwilą, AsAnanas napisał:

Witam reaktywuje temat nie wiem czemu usunieto tamten temat choc tam straszny spam niezwiaany z tematem byl 🙄

Nie czytałem, więc nie wiem o co kaman. Skoro liczysz na reaktywację to licz na powrót spamu.

Chodzilo o to co sadza forumowicze na temat leczenia kompleksu u prostytutki (nie nie chodzi o pindola bo jest z nim ok ani o to ze jestem prawikiem) tylko mam pewna czesc ciala ktora dla kobiet,dziewczyn jest atrakcyjna ale ona jest u mnie tragiczna ze wstyd nawet sie rozebrac no i tak sie zastanawiam czy nie pojsc i zeby ona tego nie ocenila w sensie tak szczerze nawet gdyby mialo byc to brutalne :classic_wink:

10 minut temu, AsAnanas napisał:

stanęło na tym, ze miałeś wysłać nudeska?

Przeciez to ten Marcin40 mial wyslac a nie ja to on byl obiektem westchnien kobitek w tamtym temacie 🙄 (nie wiem o co chodzi ale ktos mnie namierza bo mam co chwile ukryte posty i nie wiem co sie dzieje :classic_ninja:

1 minutę temu, AsAnanas napisał:

Przeciez to ten Marcin40 mial wyslac a nie ja to on byl obiektem westchnien kobitek w tamtym temacie 🙄 (nie wiem o co chodzi ale ktos mnie namierza bo mam co chwile ukryte posty i nie wiem co sie dzieje :classic_ninja:

Jak to Cię ktoś namierza? 

Chyba nie jesteś Widmo? 🙄

Napisalem posta i zrobil sie ukryty a tam byla odpowiedz dla uzytkownika MaestroSyntetyczny ale zrobila sie ukryta a z kolei druga juz normalnie wiec troche niewytlumaczalne zjawisko :classic_unsure: no w sumie chcialbym byc widmo :classic_tongue:

38 minut temu, AsAnanas napisał:

Nikt Cię nie namierza 😴💤 

Jak masz posty ukryte, to znaczy, że mogą zawierać potencjalny spam, dlatego silnik forum Ci blokuje i przekazuje modkom do zatwierdzenia.