Alkissa 0 Napisano Sierpień 10, 2020 Hej, nie bardzo wiedziałam, w jakim temacie to dać, ale czy mogę wykonać test ciążowy w trakcie okresu? Słyszałam historie, że dziewczyny miały okres, a później okazało się, że były w ciąży. Czy okres będzie miał jakikolwiek wpływ na wynik? Wiem, że to brzmi bardzo absurdalnie, ale chciałabym mieć pewność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikixx3 0 Napisano Sierpień 10, 2020 Zadko sie zdaza zeby miec okres w ciazy jezeli juz jest to jest to lekkie plamienie. Jezeli czujesz potrzebe wykonania testu ciazowego to zrob go po zakonczeniu miesiaczki ale na 99% bedzie negatywny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaG92 4 Napisano Sierpień 11, 2020 Hej, żadne pytania nie brzmią absurdalnie możesz zawsze wykonać test, ale podczas okresu wyjdzie on zaklamany, najczesciej negatywnie, mocz jest zmieszany z krwią, troche nie ma sensu, bo nawet jesli jestes w ciąży i masz ten okres jeszcze to na teście wyjdzie ujemny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nati311 8 Napisano Sierpień 31, 2020 A moim zdaniem mozna i w trakcie krwawienia wykonac gdyz hormon jesli jest wysoko stezony to wykryje na tescie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaszaSell 3 Napisano Wrzesień 3, 2020 ja się bardzo niepokoisz to idź do lekarza podczas okresu również można albo zabezpieczaj się inaczej jak taka ochrona nie daje ci poczucia bezpieczeństwa, u mnie przy błonie dopochwowej seks był bardzo spokojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach