Anono 0 Napisano Sierpień 13, 2020 Witam, mam 22 lata i moja wada wzroku to - 4. Zaczynam zastanawiac się nad laserową korekcja wzroku. Czy jest tu ktos kto przeszedł taką operacje lata temu i powie czy mu to pomoglo, czy bolalo oraz jakie są efekty? Czy po operacji bardzo trzeba na siebie uważac i rezygnować z jakis rzeczy typu sport? Czy wada bardzo sie poglebia po takiej operacji? Żałujecie decyzji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alexa77 0 Napisano Wrzesień 25, 2020 W moim przypadku laserowa korekcja wzroku wykonana w Ośrodku Okulistyki Klinicznej SPEKTRUM była najlepszą decyzją w ostatniej dekadzie. Widzę znakomicie, nie potrzebuję okularów. Polecam ten ośrodek, warto taki zabieg wykonać właśnie tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ulsa 0 Napisano Maj 21, 2021 Ja robiłam w Katowicach korekcję wzroku w optegrze. zadowolona jestem z rezultatu, dokładnie i dobrze przeprowadzona, i szczerze mowiąc nie zawahałabym się drugi raz zrobić ten zabieg!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezze 0 Napisano Czerwiec 24, 2021 no tak tak w Katowicach jest dobra Optegra! sama się u nich leczyłam i bardzo sie to opłacało! jestem pod wrażeniem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anssa 0 Napisano Lipiec 14, 2021 tak samo w Rzeszowie - doskonała klinika i szczerze mówiąc cieszę się ze na nią trafiłam. porządnie i dokładnie! czułam ze jestem w pewnych rękach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daggna 0 Napisano Sierpień 24, 2021 osobiście znam Łodzką Optegrę ale myślę ze po prostu każda z tych klinik jest godna zaufania. Rzeczowo i dokładnie się zajmują pacjentem. Byłam spokojna o swoje zdrowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach