Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

borys261

Ponowne zamknięcie wszystkiego jesienią?

Polecane posty

jak myślicie to prawda co piszą na wp że będzie drugi raz zamknięcie wszystkiego w Polsce na dłużej jesienią ? wyjechałem co prawda ale zauważyłem że ludzie to popierają w komentarzach. ja byłem chwile w pl nawet jak był to w kwietniu zamknięte i nie dawałem rady finansowo wcale a jaszcze jakbym znowu miał nie pracować od września. jak myślicie prawda co piszą na wp? 

Moze tak być, ja pracuje w branży kosmetycznej i duuuzo osób niestety tak mówi.. Klientki, które miały mieć robione zabiegi na wakacje we wrześniu odwołują wizyty, bo odwołują im loty... Więc coś w tym może być 

1 minutę temu, Emiiiilka napisał:

Moze tak być, ja pracuje w branży kosmetycznej i duuuzo osób niestety tak mówi.. Klientki, które miały mieć robione zabiegi na wakacje we wrześniu odwołują wizyty, bo odwołują im loty... Więc coś w tym może być 

No to ciekawie. oglądałem dziś wywiad faceta że branża fitness upada. w Polsce jest bardzo restrykcyjnie  

2 godziny temu, borys261 napisał:

No to ciekawie. oglądałem dziś wywiad faceta że branża fitness upada. w Polsce jest bardzo restrykcyjnie  

E tam podobno jest bardzo dobrze jeszcze tak dobrze jak teraz nie bylo a to wszystko dzieki pisowi chwalmy pana

51 minut temu, MalgorzataRozenek napisał:

E tam podobno jest bardzo dobrze jeszcze tak dobrze jak teraz nie bylo a to wszystko dzieki pisowi chwalmy pana

no nie wiem...