the storm 1 Napisano Sierpień 22, 2020 Po co uprawiacie sex jak boicie się ciąży? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasiula3 35 Napisano Sierpień 28, 2020 życie, a strach jest elementem ludzkiego życia. lepiej mieć zawsze diafragmę caya i się zabezpieczać mechanicznie 4 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sarsaqw 48 Napisano Sierpień 30, 2020 Jakby faceci zachodzili w ciążę też by się bali. My musimy nad wszystkim czuwać, bo to my jesteśmy zapładniane. Kwestia kontroli płodności należy do nas, bo tak nas skonstruowała matka natura. Bez kontroli cyklu jest ciężko, ale całe szczęście jest internet i mamy dostęp do wiedzy. Ja korzystam z testera ze śliny i znam swoją płodność, ale i tak się boję, bo różnie to jest, a odpowiedzialność spada na kobiety, bo pod naszym sercem kształtuje się życie. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaszaSell 3 Napisano Wrzesień 3, 2020 dobra antykoncepcja bardzo zmniejsza strach przed niechcianą ciążą, ja przy błonie antykoncepcyjnej i żelu plemnikobójczym nie bałam się o II kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwusia 20 Napisano Wrzesień 4, 2020 Ja mam sposób od jakiegoś czasu. Niedawno wpadłam na termometr owulacyjny z funkcją bluetooth i w taki oto sposób mam ochronę. Wiem kiedy ewentualnie mam stosować zabezpieczenie mechaniczne. Dodatkowo mam zapis w aplikacji w telefonie. Idealne rozwiązanie w XXI wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lenokoo 7 Napisano Listopad 11, 2020 Seks jest bardzo ważny, ale warto dobrze się zabezpieczyć, ja używam silikonowej wkładki Diafragma Caya, nie wyczuwalna dla mnie i dla partnera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach