Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AsAnanas

Czy ktos tu jest był lub w dalszym ciągu uzależniony od seks kamerek

Polecane posty

Witam czy ktos był lub w dalszym ciągu ogląda seks kamerki.Nie chodzi o to ze wejdzie sobie w pierwsza lepsza pobrandzluje sie troche i koniec tylko rzuca tymi tokenami.Ja sie wkrecilem strasznie i to nie jest tak ze cały czas sie brandzluje lubie sobie popatrzeć i rzucić tymi tokenami czy żetonami no wzrasta chęć dalsza przeglądania kolejnych pan.Ja juz tak siedze 3 miesiące i to jest silniejsze ode mnie.Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam 🙂

1 godzinę temu, kavinale napisał:

Nie lepiej robić to z kobietą ?

Zdecydowanie lepiej 

21 minut temu, AsAnanas napisał:

No zdecydowanie ale skoro jej nie mam a szukalem,poległem to sobie dałem spokoj 

Może źle szukałeś? Chyba tak. Odpuść kamerki i poszukaj miłości a nie tylko seksu

Watpie co z tego skoro zadna mi nie daje szansy 🙄 ale ja juz wspominalem ze ja nie musze sie brandzlowac co chwile ani tymbardziej w poprzednich rozmowach nie wysylalem zdjec fiuta itd.Po prostu kreci mnie to ze one sie usmiechaja same zagadauja (akurat w polowie wiem dlaczego mam tego swiadomosc) a to juz jest dla mnie duzo niz np matchowanie kolejnej panny i myslenie nad wiadomoscia coby odpisala 

13 godzin temu, AsAnanas napisał:

Watpie co z tego skoro zadna mi nie daje szansy

idź na siłkę